New shoes!

Ik zocht eigenlijk nog nieuwe zwarte schoenen of hakjes. Ik heb ze wel, maar dat zijn ballerina’s of een soort pumps met open tenen en met al deze sneeuw vind ik dat niks..

Vandaag was ik in de stad en ben opzoek gegaan naar schoentjes en er was een nieuwe winkel geopend waar ik ook even naar binnen was gegaan, en daar stonden schoentjes, zoo leuk. Zwarte brogues, alleen twijfelde ik. In een andere winkel had ik namelijk ook leuke enkellaarsjes gezien, dus ik vroeg aan het meisje van de winkel of zij ze achter kon houden, het was namelijk de laatste maat 38. Ik liep de winkel uit en dacht, ik ben gek als ik ze niet neem, ik wilde al een tijdje dit soort schoentjes en ze waren nu €24,95.
Ik ben dus eigenlijk meteen weer naar binnen gegaan en heb ze gekocht.

Dus nu helemaal van mij, zwarte brogues met een klein hakje.

Het fijne aan deze schoentjes vind ik dat je ze met heel veel dingen kan combinerenn, met panty/maillot onder een rokje zullen ze goed staan, maar ook bij een broek of een jurkje en in de zomer onder short’s. Het hakje is niet echt enorm en wel comfortabel, wat betekend dat je er makkelijk de hele dag op kan lopen.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst?

Reacties (2)

  1. Nadiaa

    Ik vond ze zelf eerst stiekem ook oma-schoentjes haha, maar nadat ik ze in bepaalde looks had gezien vond ik ze toch wel erg leuk.
    Heb een keertje getwijfeld en ze niet gekocht, toen ik ze hier zag+ goedkoper, dacht ik, ik neem ze! En ben er nog steeds erg blij mee.

  2. Mariska

    Leuk :) ik zou ze zelf echt niet aantrekken, ben er totaal het type niet voor maar je ziet ze vaker.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge