NEW! Visagie koffer

Ik had voor mijn opleiding een tas met make-up gekregen, maar ik vind dat toch niet echt handig. Alles uit die tas spitten, en ik houd juist van overzicht, dus nee dat word hem niet. Zie hier de tas en wat er allemaal in moet.
Met mijn moeder was ik naar wat winkels geweest en ik had zelf nog op school en internet gekeken. Maar ik zag toch niet helemaal wat ik wilde, toen ben ik nog met mijn moeder naar een kapperszaak geweest en daar zag ik een mooie koffer.
En de volgende dag heb ik die gekocht


Suky wou hem ook even onderzoeken haha


Zo kun je goed zien hoe hij open schuit.

Ik vind het zelf handig dat je niet altijd alle vakjes hoeft open de schuiven, als het niet nodig is neemt dat tenslotte alleen maar onnodig ruimte in.

Wat vinden jullie van mijn koffer?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge