NYE look xSunkissed

New years look

Ik doe het lekker anders. In plaats van op 1 januari mijn Nieuwjaars outfit te plaatsen doe ik dat op de derde dag van het nieuwe jaar. Weer eens wat anders haha.

In de avond was ik eerst gewoon thuis met mijn ouders. Een beetje tv kijken en lekker appelflappen en toastjes eten. Om 12 uur gingen we natuurlijk naar buiten om te kijken naar het vuurwerk en zo rond een uur of 1 gingen we met een groepje naar een feest in de schouwburg. Het thema was Glitter & Glamour, maar ik vind dat dat altijd mag met een jaarwisseling haha. Ik droeg een groen glitter jurkje met een lage rug. Op de foto draag ik zwarte hakken, maar met uitgaan heb ik die ingewisseld voor mijn Nike MD Runners. Minder classy, maar het is ook niet classy om na een uur pijnlijke voeten te hebben en daardoor moeilijk te lopen. Dus ik ging lekker voor dansbaar comfort en ik vond mijn Nikes nog best leuk staan! Ik heb er ook geen negatieve opmerkingen over gehad trouwens. Deze foto hebben jullie misschien al wel voorbij zien komen op mijn Instagram account.

NYE outfit xSunkissed
Ik heb de jurk in maat 40 aan, normaal draag ik maat 36 maar die vond ik veel te kort bij mijn billen. Een beetje kort mag soms, maar als ik mijn armen een beetje omhoog deed was het jurkje opeens een shirtje haha en dat moest ik niet hebben natuurlijk. Bij mijn lichaam zat hij prima en qua lengte was hij ook veel beter! En je moet niet kijken naar de maat, maar naar hoe iets zit toch?

Ik koos dit jaar voor gestijlde haartjes en ik ging voor deze make-up look.

NYE make-up look xSunkissed
De foto is een beetje oranje, maar dat komt omdat ik de foto iets voor middernacht heb gemaakt en kunstlicht moest gebruiken. Maar dan hebben jullie een beetje een idee.
Ik draag foundation van NYC, bronzer van Beguine, wenkbrauwpotlood van Gosh, oogschaduw van MUA en KIKO, mascara van Max Factor, wimperplukjes van Primark, eyeliner en highliter van Make-Up Studio en een lipgloss van KIKO.

Ik heb echt een hele leuke jaarwisseling gehad en ik hoop dat jullie dat ook hebben gehad.

Wat hadden jullie aan?

Reacties (7)

 1. Lotje

  Wat zie je er mooi uit! De jurk is echt gaaf! X
  Lotje recently posted…BH Cosmetics Galaxy Chic Eyeshadow Palette!

  1. Nadia

   Dankjewel Lotje!
   Nadia recently posted…New years look

 2. Stella

  Love the dress! Staat je ook perfect! :)
  Stella recently posted…Oud en Nieuw & 2015 Bucket List (+ Free Printable)

  1. Nadia

   Jaaaa, ik wilde vorig jaar ook graag zo een jurkje, maar kon hem niet vinden. Dus ik was heel blij dat ik hem nu heb. Dankjewel!
   Nadia recently posted…New years look

 3. Dionne

  Wat een super gaaf jurkje!
  Dionne recently posted…STEM OP MIJ | EntreDeux Fashion Blog Battle

 4. Manon

  Je zag er heel goed uit!
  Manon recently posted…Beauty Women’s make-up producten

  1. Nadia

   Thaaaaanks!
   Nadia recently posted…New years look

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge