header-etos-review

Nieuwe make-up producten van Etos

Dit seizoen breidt Etos haar make-upcollectie uit met de populaire Banana powder (Kim Kardashian kan niet zonder) en een Eyebrow Palette met alles wat je nodig hebt om je wenkbrauwen perfect te definiëren. Een Eyeshadow primer illuminating die ervoor zorgt dat je oogschaduw perfect en langdurig blijft zitten en ook een illuminating finish geeft. En last but not least heeft Etos ook nog eens 5 nieuwe kleuren Color Care lipsticks ontwikkeld, in dé trendkleuren van dit moment. Met deze musthave lipsticks maak je jouw look helemaal compleet! Ik ontving een aantal items van de nieuwe collectie en laat die graag aan jullie zien.

In het pakketje wat ik ontving van Etos zit de Banana Powder, de Illuminating Eyeshadow Primer en twee kleuren van de nieuwe lipstick collectie.

etos-make-up-xsunkissed

Ik gebruik zelf eigenlijk nooit een eyeshadow primer, maar vind deze wel erg mooi. Het product is crèmekleurig en heeft een fijne shimmer, je zou hem bijna los gebruiken! Er zit een subtiel, poederige geur aan en hij smeert mooi uit en geeft de huid een mooie glow. Dankzij deze mooie glow kun je hem rustig als een subtiele highlight aanbrengen op je wenkbrauwbot.

etos-eyeshadow-primer-xsunkissed

Als tweede de Banana Powder, een product wat opeens helemaal populair was omdat Kim Kardashion en Angelina Jolie het zouden gebruiken.  Het is een losse poeder die je op dezelfde manier gebruikt als translucent powders, dus over je gehele gezicht. Door de hele lichtgele kleur die banana powder heeft – vandaar de naam – voorkomt deze poeder dat je gezicht een grauwe uitstraling heeft, ook egaliseert het de roodheden in je huid. Als je een huid hebt die snel glanst kun je de Banana Powder ook gebruiken om ervoor te zorgen dat je huid matter blijft. De poeder neemt namelijk de olie van je huid op en dat zorgt ervoor dat je minder of niet gaat glimmen.

etos-banana-powder-xsunkissed

Als laatst de twee lipsticks die ik heb ontvangen en waar ik meteen enthousiast over was, Etos heeft super mooie kleuren in deze collectie zitten. Desert Rose, een oud roze kleurtje en Kylie’s Fav, een nude in een donkerdere tint. Ik had het even moeilijk om deze lipsticks niet meteen op te doen, want ja, voor mijn blog moeten ze natuurlijk eerst onaangeraakt op de foto! Maar het is gelukt 😉

etos-lipsticks-xsunkissed

 

lipstick-swatch-etos-xsunkissed

De lipsticks zijn super gepigmenteerd en zijn makkelijk op te doen, de lipsticks zijn moisturizing en geven daarom geen droog gevoel aan je lippen. Hierdoor zijn ze vrij creamy, wat dan wel weer het gevolg heeft dat je je lippen sneller en vaker moet bijwerken. Je moet er wat voor over hebben om fabulous lippies te hebben! Wat ik echt heel jammer vind aan deze lipsticks, en wat er voor mij voor zorgt dat ik ze ondanks de mooie kleuren amper draag is de smaak die ik proef als ik mijn lippen gestift heb met deze beauty’s. Zo zonde! Hopelijk kan Etos er iets aan doen bij de volgende batch.

etos-desert-rose

Desert Rose

 

kylies-fav-etos

Kylie’s Fav

Op de smaak van de lipsticks heb ik niets aan te merken op deze collectie en voor deze prijzen is het ook leuk om eens af te wijken van je standaard kleuren en producten en totaal iets nieuws te proberen!

Prijzen:
Illuminating Eyeshadow primer € 3,99
Banana Powder € 5,99
Lipstick beschikbaar in 5 kleuren € 3,99

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (1)

  1. Evelien

    Ik ben vooral benieuwd naar de banana powder! Etos is leuk aan het uitbreiden zo met al die nieuwe lijnen en producten :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge