Nieuwe Lay-Out

Zoals jullie zien is de lay-out veranderd!
Toen ik mijn blog net had, was ik wat aan het klooien geweest met de lay-out tot ik tevreden was. Wit, strak, basic met roze details.
Ik vond het mooi, en ik was er tevreden mee.

Alleen was ik er nu wel weer op uitgekeken, ik vond het saai. Dus ben weer wat ik de lay-out aan het proberen geweest. Ik wil het wel ‘girly’ houden en niet te druk. Dus ik heb het nu (tijdelijk?) zo gedaan.
Het is nog niet klaar, want ik ga nog een logo voor de bovenkant maken en ik ben nog op zoek naar een leuke achtergrond. In de stijl van Pip Studio of Blond Amsterdam.

En verder ben ik nog aan het uitzoeken hoe ik een soort poll onder ieder bericht kan plaatsen waar mensen kunnen aanklikken wat ze van het bericht vinden. En nu heb ik een nieuwe manier hoe ik mijn berichten moet plaatsen, is mijn foto upload knopje kwijt…? Dus via imageshack maar eventjes. Vermoeiend haha

Dus als iemand wat weet, let me know!

Reacties (2)

 1. Nadiaa

  Ik ben nog even aan het zoeken naar hét plaatje , het moet natuurlijk wel bij mijn blog passen en het moet niet te druk worden. Het moet wel de achtergrond zijn en niet de eye catcher hihi

  x

 2. lisanne

  Leuk zeg!
  Ik zou voor Pip studio gaan, dat is mooier.
  Maar ik denk dat Blond amsterdam leuker
  bij je blog past, haha!

  liefs!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge