Nieuwe liefde: Onesie + LotD

Oooh my god, ik vind dat iedereen een Onesie zou moeten hebben. Zo chill, zo comfy en warm en gewoon dope. Ik wilde er al heel lang 1, maar vond ze of te duur, of niet mooi. Ik wilde namelijk geen dierenpak, het is tenslotte niet altijd carnaval, ik wilde een gewone. Nu heb ik er 1 en ik wil niet meer zonder!


En dat wilde ik dus met jullie delen, omdat ik jullie ook gun om een chillpak te hebben haha.
In Groot-Brittannië werd het eind vorig jaar als dé lelijkste kledingtrend van 2012 uitgeroepen. Tsja.. Uggs waren ook niet meteen hip omdat iedereen het ‘pantoffels’ noemde, later had de hele wereld ze. En ik denk dat de Onesie het straks helemaal is, ik hoop het want ik wil in mijn Onesie wonen. Oke, niet serieus, maar het zou fijn zijn als ik er gewoon mee naar school kon gaan op dagen dat ik geen idee heb wat ik aan wil. Spring in de Onesie en gaan! Ja, ik zie dat dus helemaal voor me.

Een Onesie is een pak, je bent dus van top tot teen aangekleed in 1 kledingstuk. Er zitten geen voeten aan, wel een capuchon. Voor de mannen zit er aan de onderkant een rits, voor de nodige toiletbezoekjes. De dames moeten hem helaas helemaal laten zakken, maar dat is dan ook het enige nadeel van deze chill outfit.

Trouwens, nog even over dat openbaar dragen van een Onesie; de celebs doen het gewoon. Zo zijn onder andere Ke$ha, Justin Bieber, Afrojack, Perez Hilton en de voetballer Mario Balotelli er al in het openbaar mee gespot.

Zo zie ik eruit in mijn Onesie haha;

What do you think? Ga jij er nu ook een aanschaffen voor de zondag, de doordeweekse avonden en alle andere chillmomenten?

Reacties (6)

 1. Anonymous

  Hoi Hoi,

  Super leuk pak en het staat je ook geweldig! Zelf zoek ik er een zonder capucion.

  Lieve groet!

 2. kissandmakeupsbeautyblog

  Ik vind ‘t er heel speels en grappig uitzien :-)

 3. Benthe

  Wat zit je haar leuk daar! Zo een pak lijkt mij ook heel cosi

 4. True

  het ziet er echt hip en comfy uit!! deze staat je leuk!

 5. Noa en Nienke.

  Ah wat een onwijs gaaf pak zeg! Lijkt me geweldig om te hebben.

  Liefs, Nienke
  http://livelikemickeymouse.blogspot.nl/

 6. Amy

  Ik zou er graag nog een hebben voor als ik ga reizen! 😀

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge