Nieuwe lippenstift van CK one color

Eerder had ik al geschreven over mijn CK one color lippenstift, dat was een lichter kleurtje. Nu heb ik een 2e aan mijn stash mogen toevoegen en die wil ik graag laten zien.


Toevallig werd ik verliefd op deze kleur. Toen ik op een ochtend op mijn werk zin had in een lekker kleurtje kwam ik #410 WANTED tegen tussen de lipsticks van CK one color. Ik ben altijd de eerst op kantoor, en 3 collega’s die ik daarna zag zeiden dat mijn lippenstift zo mooi stond. Zelf vond ik heb ook erg leuk staan, dus ja, dan moet je hem gewoon hebben he!

De huls is echt een heel herkenbare verpakking, het zwarte is een soort rubber, dat voelt gewoon wat stroef. Het witte is gewoon glad plastic.

De kleur is erg intens en blijft echt uuuuren zitten, zonder grapjes. Ik doe hem rond 8 uur in de ochtend op, dan na mijn lunch werk ik hem alleen een beetje bij en dan blijft hij zitten tot ik ga slapen. Echt wow! Nog nooit een lippenstift gehad die zo lang bleef zitten.

Ik heb 410 WANTED en de kleur die ik al had is 710 SIN CITY.
De pure color lipstick is verkrijgbaar in 20 kleuren en kost €18,-.
Op dit moment kun je de producten van CK one color alleen in Douglas Kalverstraat of online kopen.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter en Bloglovin.

Reacties (4)

  1. beautyforgirls

    Wat een prachtige kleur.
    Liefs, xxx

  2. Anonymous

    staat je heel mooi

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge