Nieuwe nagellak Essence

Misschien heb je al wat geruchten gehoord over nieuwe Essence nagellak, misschien vond je het hele lege nagellak-schap gewoon heel verdacht. Nu kan ik het bevestigen; het Essence nagellak-schap heeft een make-over gehad!


Voor de herfst zijn alle Essence schappen weer gevuld met nagellak. Ik vind de nieuwe verpakking er erg leuk uitzien, ze zien er bijna lief uit! *Ja ik weet dat ik het over nagellak heb* Er zijn ook weer een hoop nieuwe kleuren, ze zijn namelijk met zijn 44e! Ze zouden ook ultra sneldrogend zijn, maar dit wil ik eerst graag zelf testen voor ik zeg dat het waar is.

Een pluspunt vind ik dat er nu in plaats van 5ml, 8ml inzit! De prijs gaat hierdoor helaas wel iets omhoog, van €1,29 naar €1,69. Evengoed geen geld voor de goeie lakjes van Essence vind ik.

Wat is het geheim?
De innovatieve formule is speciaal ontwikkeld voor essence. Intense, langhoudende kleuren en glanseffecten in combinatie met een extreem korte droogtijd zorgen voor perfecte resultaten. De nagellak bevat geen schadelijke ingrediënten als formaldehyde, tolueen en weekmakers (als ftalaten). Dankzij het nieuwe gepatenteerde, professionele kwastje is aanbrengen gemakkelijker en leuker dan ooit tevoren. Het vernieuwde 8ml potje met het coole essence design bevat nog meer inhoud – met een dopje in een kleur die preciest matcht met de echte nagellakkleur.

Ik ga niet alle 44 lakjes hier neerzetten, maar ik wil jullie er toch een paar laten zien.

Van links naar rechts, boven naar beneden: 101 absolute pure, 102 sparkling water lily, 103 space queen, 104 sweet as candy, 105 party princess, 106 free hugs, 107 naughty and pink! en 108 ultimate pink

Van links naar rechts, boven naar beneden: 113 do you speak love?, 115 redvolution, 118 little miss sunrise, 119 boho chic, 125 absolutely blue, 128 let’s get lost, 132 break through en 126 date in the moonlight.

Ziet er goed uit toch? Zijn jullie al net zo benieuwd?

Deze Essence Colour&Go lakjes zullen vanaf september in de Kruidvat winkels verkrijgbaar zijn voor €1,69 per flesje.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge