Nike nightgazer header xSunkissed

Nieuwe Nikes Nightgazers

In november schreef dat ik nieuwe Nikes had uitgezocht bij Omoda, alleen had ik nog € 50,- tegoed over en daar kocht ik nu gewoon nog een stel Nikes voor! Ik moest net als bij het vorige paar wel een beetje bij betalen, maar dat maakte niets uit. Ik heb weer nieuwe schoenen en ik ben weer blij! Vandaag laat ik mijn nieuwe Nike Nightgazer‘s aan jullie zien.

Niet dat ik voor deze schoenen niet blij was hoor hahaha, maar van een stel nieuwe schoenen word ik gewoon blij! Je kunt wel zeggen dat Nike mijn favoriete merk is qua schoenen en op het moment heb ik zes paar, maar daarvoor heb ik er meer gehad. Deze keer ben ik voor een blauw stel gegaan, ze zijn twee kleuren blauw met wit.

Nike Nightgazer xSunkissed
Ze lijken qua model het meest op de zwarte Nike MD Runners die ik heb en daarom koos ik voor maat 38,5. Bij mij is het altijd beetje wisselend, bij Nike heb ik of 38 of 38,5, als ik dan online Nikes ga bestellen kijk ik altijd welk model ik al heb wat er het meeste op lijkt. Dan bestel ik dezelfde maat en op die manier is het tot nu toe altijd goed gegaan.

Nike Nightgazer blauw xSunkissed

Nightgazers Nike xSunkissed

 

De schoen is een mix van textiel, rubber en plastic zonder dat het een rommelig effect geeft. Ik ben tevreden over deze schoentjes en ik zal proberen om er nog een outfit artikel mee te plaatsen voor ik naar Spanje ga. Ik weet namelijk nog niet welke ik meeneem naar Spanje, want om ze allemaal mee te nemen is ook weer een beetje too much haha.

Je kunt deze Nike Nightgazers bestellen bij Omoda voor 59,95.

Reacties (3)

 1. Dionne

  Wat een leukerds!
  Dionne recently posted…Outfit of the day | Sunset aan de Eem

  1. Nadia

   Dankjewel! Vind ik zelf ook haha
   Nadia recently posted…Nieuwe Nikes Nightgazers

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge