Nike Airmax Thea xSunkissed

Mijn nieuwe nikes – Nike Airmax Thea

Nike is echt mijn favoriete merk als het op schoenen aankomt en ik heb in de jaren dan ook al meerdere versleten. Op het moment had ik er nog maar twee en die waren allebei wit. Ik had ook geen gekleurde schoenen meer en wilde die wel, vandaar dat de jacht op gekleurde Nikes begon.
Ergens in Amsterdam zag ik ze voor het eerst en ik vond ze meteen leuk, het prijskaartje wat minder dus ik liet ze staan.
Nike Air max thea xSunkissed

Nike xSunkissed
Heb een paar keer wat gezocht op internet aangezien veel dingen daar goedkoper zijn, maar waar ik ze goedkoper zag hadden ze mijn maat niet. Ik heb maat 38,5 bij Nike en die half heb ik echt nodig om ze comfortabel te laten voelen en op internet zag ik dat niet.. Zelfs nog met twee webshops gebeld of ze nog kwamen, maar helaas. Inmiddels een maand verder wilde ik ze nog steeds erg graag hebben, dus besloot dat ik ze maar in de winkel kocht voor de volle prijs. Ik moest ze gewoon hebben.
Nikes Airmax xSunkissed

Nikes Airmax Thea xSunkissed

Dus nu heb ik ze en ik ben er echt super blij mee. Heb ze meteen op de foto gezet en jullie zullen ze snel in een outfit post zien shinen.
Nikes xSunkissed
De Nike Airmax Thea Royal Blue – White – Pink kosten in de meeste winkels € 119,- en dat heb ik er zelf ook voor betaald. Sommige winkels hebben ze staan voor € 134,- maar dat is echt niet nodig! Heb je een afwijkend maatje? Dan zou je eens kunnen kijken in webshops, daar vind je ze ook voor € 90,-. Of ga voor een andere kleurencombinatie, dat scheelt soms ook qua prijs.

Vinden jullie ze ook zo leuk?

Reacties (5)

 1. Trudy

  Ze zijn suuuper girly en leuk! Ik vind de Thea’s ook echt super tof alleen zwart is altijd uitverkocht als ik ze online wil bestellen…
  Ik ben benieuwd naar een outfit foto met je nieuwe babies! ^^

  http://www.theycallmetrue.com
  Trudy recently posted…Sun.Sea.Sand

 2. Jana

  Ze zien er echt superleuk uit! :)
  Jana recently posted…Blogverjaardag: winnares giveaway

 3. FSHN Forward

  Supergave sneakers!
  FSHN Forward recently posted…Trend: maxi skirt

  1. Nadia

   Ja he! Dat dacht ik ook haha
   Nadia recently posted…Mijn nieuwe nikes – Nike Airmax Thea

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge