Nike md runners xSunkissed Omoda

New in: Nike MD Runners

Laatst was ik bij een PR bureau en ik kreeg twee cadeaukaarten van een merk wat zij vertegenwoordigen. Omoda heet het, en waarschijnlijk kennen de meeste van jullie deze website waar ze voornamelijk schoenen verkopen wel. Ik mocht er dus mijn slag slaan en ik laat zien wat ik gekocht heb van mijn eerste kaart.

De laatste keer dat ik schoenen kocht ging ik voor een kleurig paar, ook al had ik ook een zwart stel nodig. Nu heb ik wel zwarte schoenen, maar dat zijn hakken,laarsjes of ballerina’s. Precies, die draag ik zowat nooit. Ik miste dus zwarte platte schoenen, dus mijn plan was dus om deze keer voor zwarte sneakers te gaan. Mijn oog was eerder op een model van Michael Kors blijven hangen, maar uiteindelijk vond ik deze Nikes toch wat leuker. En daarbij ben ik gewoon gek van Nike schoenen, op het moment heb ik er nog maar 3, maar ik heb altijd Nikes. Een goede prijs, goede kwaliteit, mooie modellen en niet te vergeten, ze zitten lekker!

Nikes omoda xSunkissed

Online schoenen kopen vind ik altijd een beetje een gok. Van hakken en ballerina’s heb ik namelijk altijd maat 37 en van sneakers maat 38 of 38,5. Ik had al meerdere Nikes en besloot te kijken welk van de modellen die ik heb het meest leek op de nieuwe schoenen, dat zijn de Nike Thea’s en die heb ik in maat 38,5. Vandaar dat ik de nieuwtjes ook in 38,5 heb besteld, een goede keuze want ze passen.

Nikes omoda xSunkissed
Het model heet Nike MD Runner en ik heb dan de zwarte in leatherlook variant. De schoen heeft verschillende zwarte vlakken, zo zijn het logo, de neus en de bovenste vetergaten glanzend zwart en op andere plaatsen is de schoen mat. De matte vlakken hebben allemaal een ander reliëf, dus ook weer verschillend. Dat maakt de zwarte schoen toch wat minder basic.

Nikes omoda xSunkissed

De levering is zo snel dat het mij helemaal verbaasde! Ik had op 4 november de schoenen besteld en op 5 november in de ochtend stond de postbode er al mee voor deur. Goede service!

Bij Omoda kost dit model € 64,95, maar buiten Nike hebben ze nog een heleboel andere merken dus mocht je nog schoenen nodig hebben… Binnenkort zal ik deze Black Beauty’s combineren in een Outfit of the Day post.

Nikes omoda xSunkissed

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

  1. Dionne

    Wat een gave schoenen! Heel mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge