Nivea bodycrèmes

In oktober testte ik al de Nivea Repair&Care, nu heb ik 2 nieuwe Nivea bodycremes voor jullie gereviewd. Ben ik hier ook zo tevreden over?

Links is de Nivea Pure & Natural Verstevigende Bodycrème en rechts de limited edition Nivea Soft crème.

Als eerst de Pure & Natural;

Om te beginnen wil ik even zeggen dat ik deze echt heel erg lekker vind ruiken, een beetje zoetig, maar niet te aanwezig. Je kunt hem dus rustig opdoen zomers zonder dat je een zwerm bijen achter je aankrijgt haha!
De crème is vrij dik, maar smeert goed en trekt snel in. De crème bestaat uit 95% natuurlijke ingrediënten en bevat geen siliconen, parabenen, kleurstoffen of mineralen. De belangrijkste ingrediënten zijn de biologische Arganolie en het Burdockfruit, deze verstevigt en voedt de huid intensief. Hierdoor voelt je huid de hele dag lekker zacht en soepel aan.
Tegenwoordig word er door de consument meer gelet op parabenen, siliconen en dat soort dingen. Hier speelt Nivea goed op in door dit allemaal uit deze crème te laten!

Ik vind het lekker om de crèmes van Nivea te gebruiken na het douchen, dan is je huid toch wat meer uitgedroogd, dus kan ze best een boost gebruiken.

Op deze crème moeten jullie nog even wachten, hij is vanaf juni 2012 verkrijgbaar en zal €6,99 kosten voor 300ml.

Als 2e de limited edition Nivea Soft crème.

Het zal je meteen wel opvallen, deze verpakking is anders dan we gewend zijn. Zou het te maken hebben met dat deze limited edition is? Ik kan het je vertellen!
Nivea is een samenwerking aangegaan met de de Londense ontwerpster Nicola de Main, zij heeft 3 vrolijke, vrouwelijke designs gemaakt.

“Ik wilde iets moois, teders en vrouwelijks creëren voor NIVEA Soft, geïnspireerd door het gevoel van hoe ik zou willen dat mijn huid altijd zou voelen”. – Nicola de Main

Bird Journey: Kleurrijke kolibries sieren dit design. De inspiratie lag in het weergeven van de bewegingen en ritmes van deze prachtige vogels.
Butterfly Reflections: Dit ontwerp reflecteert de vormen en patronen op de vleugels van dag- en nachtvlinders, en is sterk beïnvloed door kunst uit de ’sixties’.
Flower Dreams: De vormen in dit patroon zijn geïnspireerd door ijsbloemen die haar aandacht trokken omdat iedere ijsbloem uniek is en een fascinerende en complexe schoonheid bezit.

Ik heb de laatste versie.

Deze crème ruikt hetzelfde als de gewone Nivea en is iets dunner als de crème hierboven. Ook deze smeert lekker weg en trekt snel in. Het meest verzorgende ingrediënt in deze variant is de Jojoba-olie. Deze zorgt ook voor een frisse en soepele huid. Het 2e belangrijke ingrediënt is Vitamine E, die helpt bij de bescherming van de huid.

De traditionele Nivea potten gaan er tijdelijk uit, in plaats daarvan komen deze gezellige potjes.
Nivea Soft pot (200 ml) € 5,09
Overige producten NIVEA Soft (in traditionele verpakking):
Nivea Soft pot (50 ml) € 1,99
Nivea Soft pot (300 ml) € 6,19
Nivea Soft tube (75 ml) € 3,09

Ik vind ze beide een aanrader!

Reacties (1)

  1. Anonymous

    I loooovoe Nivea!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge