Nivea lip butter

Ik ga echt het huis niet uit zonder iets op mijn lippen gesmeerd te hebben. Meestal iets van een beschermde balsem, en op plaats van bestemming doe ik mijn lippenstift of gloss pas op. Ik haat het om door de kou vellen aan mijn lippen te hebben hangen. Een balsem voorkomt dat meestal wel. Nivea introduceert nu voor het eerst 3 lippenbutters in een cute tinnetje!


Sowieso hebben lippenbalms in een tinnetje een voorsprong op die in een plastic potje, ik vind het gewoon veel schattiger haha. In elke tas heb ik op dit moment een potje zitten, echt onmisbaar in deze tijd van het jaar! Net als een goede handcrème trouwens.

De nieuwe Nivea Lip Butters verzorgen de lippen intensief, dankzij de toevoeging van Shea Boter, Amandelolie en Hydra IQ. Er zijn drie verschillende smaakjes en ze zijn geïnspireerd op de stad waar ik verlieft op ben; Parijs. De NIVEA Lip Butter Original is ongeparfumeerd en vrij van smaak. ‘Raspberry Rosé’ heeft een heerlijke frambozen smaak en ‘Vanilla & Macadamia’ smaakt, zoals de naam al doet vermoeden, naar vanille en macadamianoten. Zelf heb ik de Raspberry Rosé en die ruikt echt ontzettend fruity. Zodra je het dekseltje opent, komt de geur je al tegemoet.

De lippenbalm verzacht droge lippen en herstelt de vochtbalans, beschermt je lippen tegen de gure kou en maakt ze daarbij ook nog eens lekker zacht! Echt een flinke gloss geeft hij niet, maar een klein glansje op je lippen zeker wel. Ook worden je lippen er een beetje lichtroze van.
Voor de meiden die graag weten wat er in deze lippenbutter zit heb ik daar ook een foto van gemaakt.

De Nivea Lip Butters zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor een consumentenadviesprijs van €2,99 voor 19ml.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter en Bloglovin.

Reacties (1)

  1. Bianca

    Wat leuk. Liefs

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge