Nivea Men producten

Vandaag heb ik weer een aantal mannenproducten voor jullie! Dit keer zijn het 3 producten van Nivea die ik natuurlijk ook weer door een man zelf heb laten testen, dus kijk snel verder voor de review.


Nivea Men heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld van een basic mannenmerk tot het meest complete verzorgingsassortiment voor de man. Ze gaat mee in de wereld van de man en biedt een antwoord op de behoeften en oplossingen voor de problemen die zij in de dagelijkse verzorging tegenkomen. Het Nivea Men-assortiment bestaat uit gezichtscrèmes, aftershaves, scheerproducten, deodorants, douchegels, shampoos en stylingproducten. Vandaag kunnen jullie meer lezen over de Scheergel, de Hydraterende Crème en de Face Wash. Timar is een vriend van mij en hij heeft deze producten voor jullie getest.

Als eerste de scheergel, die komt in een grote bus van 200ml. De gel ziet er een beetje uit als tandpasta vond ik, het is lichtblauw. De gel is makkelijk te doseren door de druk/spuitknop en is daarna goed af te sluiten met een andere dop. Die extra dop is ook wel nodig, omdat er na gebruik nog gel uitkomt. Dit blijft dan in die dop zitten, niet ideaal, maar beter dan dat het overal zit. De gel smeert makkelijk uit, de geur is lekker fris en niet te sterk. Het product voelt zacht en verfrissend aan, alleen droogt het eigenlijk te snel op als je bezig bent met scheren. Dit is wel een nadeel. Een voordeel is dat je na het scheren wel een zachte huid hebt! De gel bevat vochtinbrengende ingrediënten en verzorgende vitaminen die de huid verzorgt en de huidconditie verbeterd.

Als 2e is de Face Wash aan de beurt. Het product zit in een strakke tube van 100ml. Het is een helder blauwe gel en de geur is lekker verfrissend, menthol! De geur is eigenlijk wel wat sterk, maar misschien is dat wel goed om wakker te worden in de ochtend. Je moet er van houden. Het product smeert wel fijn uit, op het moment van aanbrengen voelt het lekker fris aan, maar na het afwassen voelt het licht prikkend aan. Squeaky clean, en dat gevoel blijf je nog lang voelen. Ook de geur blijft aanwezig. Ook dit product geeft je een zachte huid, maar door de menthol ook een fris gevoel.

Als laatste de Hydraterende Crème, deze zit ook in een tube, maar dan 75ml. De crème ruikt lekker, lang niet zo sterk als de Face Wash. De crème heeft een wat dikkere substantie, maar smeert gewoon goed uit. Je hebt ook maar weinig product nodig voor je gezicht. Het product voelt lekker zacht op de huid aan, hij trekt redelijk snel is en je houdt er geen plakkerig gevoel aan over. Dit was trouwens ook het product waar Timar het meest tevreden over was, aanrader dus! Ps. Hij beschermt ook tegen UVA & UVB straling.

De prijzen.
Scheergel €3,40*
Fase Wash €5,38*
Hydraterende Crème €9,99*

*Prijzen zijn een indicatie, dus ze zouden in de winkel iets kunnen afwijken.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

  1. Nadiaa

    Ik gebruik zelf ook producten van Lancaster, is ook een erg fijn merk!

  2. kissandmakeupsbeautyblog

    Klinkt goed :-) Mijn vriend gebruikt nu iets van Lancaster :-)

  3. Anonymous

    Dat ziet er wel goed uit, zal het aan mijn vriend laten zien. Hij gebruikt nog helemaal niks!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge