NOTD – Jungle nagels

Geïnspireerd op een foto van een andere blog heb ik mijn eigen jungle nagels gemaakt!

Hoe?

Ik heb als eerst mijn nagels helemaal geel gelakt. Op een stukje bakpapier heb ik een druppel oranje gedaan en met een sponsje heb ik de helft van mijn nagels gesponsd. Dit heb ik goed laten drogen en daarna heb ik een druppel rood op het bakpapier gedaan en daarmee alleen de uiteindes van mijn nagels gesponsd zodat de kleuren goed overliepen.
Het bakpapier zorgt ervoor dat je nagellak niet intrekt, dus je kunt het dan nog goed op je sponsje doen. Mijn nagels waren toen wat ongelijk dus heb ik er een laagje topcoat overheen gedaan, daarna heb ik de zebra Konad print erover heen gestempeld.
Het is zo goed gelukt, ik ben er echt heel blij mee. Iemand uit mijn klas dacht eerst zelfs dat het een sticker was, dus dat zie ik wel als een compliment!

Wat vinden jullie ervan?

Reacties (7)

 1. Anonymous

  Sorry, zag later de omschrijving… Het ziet er erg mooi uit, al je nagels. Ik wil er zelf ook mee bezig gaan, samen met mijn dochters. Gr. Saskia

 2. Anonymous

  Hoe doe je dat van geel naar rood??

 3. sara

  schitterend!

 4. sara

  schitterend!

 5. Nadiaa

  Dankjewel! Ben er ook heel blij mee

 6. Rinah

  Wat een prachtige creatie heb je er van gemaakt!

 7. Natje_9999

  Heel erg mooi! En ik vind idd ook dat het er heel erg netjes uitziet! :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge