NOTD – Roze zebra

Mijn nails of the day heb ik gemaakt met een licht roze en een fluor roze nagellak van het merk ‘frann’. Dit kun je vanaf €3,- hier kopen. Ik heb het op de spons methode laten overlopen van kleur en tot slot met Konad zwarte zebra strepen gezet. Ik vind het weer erg leuk geworden!

Reacties (7)

 1. Anonymous

  Ja, daar heb je inderdaad wel gelijk in! Mooie lange nagels heb je trouwens, ik heb van mezelf hele korte nagels, maar laat ze bij de nagelsalon doen, en zelfs dan worden ze niet zó lang! Heel knap, :)

 2. Nadiaa

  Je mag die mening hebben, maar in the end is het hoe je het combineert. Ik draag geen mini rokjes met netpanty’s, dus in mijn ogen kan het prima.

 3. Anonymous

  Ik vind het echt heel knap hoe je dit doet op je nagels! Maar als ik heel eerlijk ben vind ik het een beetje sletterig staan, als je dierenprintjes op lange nagels hebt.. Wel heel knap gedaan!

 4. Nadiaa

  Haha soms duurt het wel een uur voordat ik weet wat ik ga doen hoor!

 5. Chantal

  Heel mooi! Hoe doe je dat toch elke keer haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge