Nude lippen met MAC

Nude lippen is iets wat ik echt heel mooi vind, laat MAC daar nou een speciaal product voor hebben!

Ik heb hem dan eindelijk! Steeds weer zag ik hem op verschillende blog’s voorbij komen en steeds dacht ik ‘Die moet ik oooook!’ Ik vind nude lippen echt heel mooi, vooral bij donkere oogmake-up. Ik maakte ze ook wel eens, maar dan met concealer of foundation,poeder en lipgloss. Echt een heel gedoe, en zoo uitdrogend voor je lippen. Maarja, ik wilde nude lippen, dus dan maar een extra laag vaseline tussendoor.
Je moet er wat voor over hebben he?!

Ik had wel eens gekeken bij MAC, maar steeds hadden ze hem niet, en €16,- is dat het wel waard?

Nu ik in Utrecht op school zit, en dus ook wel eens in het centrum kom, zag ik dat de Douglas daar ook MAC verkoopt. Ik had nog een Douglas-pas waar €20,- op stond, dus besloot de Lip Erase gewoon te kopen. En wat ben ik er blij mee, ik ben addicted..

In het echt is de kleur wel wat lichter. De substantie is wel fijn, hij is hard genoeg in het potje dat je maar weinig product op je vingers krijgt als je er overheen gaat. Dit is dus een product wat erg zuinig in gebruik is, dus je doet er heel lang mee, dat maakt de €16,- al niet meer erg.

Je hebt de Lip Erase in 2 kleuren, Pale en Dim.
De Lip Erase is eigenlijk bedoeld om je lippen weg te ‘wissen’, zodat de kleur van je lippenstift echt te werkelijke kleur is, en niet beïnvloed wordt door je lipkleur.
Ik heb kleur Dim, er zit 1,5ml in het potje.

Als je de Lip Erase gebruikt zie je meteen alle velletjes en scheurtjes, het is dus wel een must op je lippen te scrubben als je daar last van hebt.

TIP: je hebt op school natuurlijk geen scrub bij je, de ribbeltjes dop van je flesje water rond draaien langs je lippen helpt perfect!

Het product voelt ook niet als een voedende lippenbalm, dus verwacht geen lekkere, zachte lippen. De finish van de Lip Erase is, zoals je op de swatch ook al ziet, mat.
Ik vind het persoonlijk mooier met een gloss erover, dus ik gebruik een heeel lichtroze gloss erover.


^Zonder

^Met een beetje Lip Erase op, en een gloss eroverheen.

Je koopt de Lip Erase in Mac Pro counters, en je betaald €16,- voor een potje met 15ml.

Reacties (1)

  1. beautyforgirls

    Wat een mooie nude kleur.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge