NYC make-up for Free

Ja, je leest het goed, gratis NYC make-up.
Vanaf vandaag kun je make-up ruilen bij de Kruidvat, een oud product tegen een nieuw NYC product.


Klink goed lijkt mij, je hebt vanaf vandaag, 18 april, tot en met zondag 24 april de tijd. Dus neem even een minuutje om je make-up stash ondersteboven te halen en die ene oude mascara die toch al op is, of dat oogpotloodje wat niet jouw kleur is terug te vinden, print de actievoucher uit en ren naar de Kruidvat.

Ik heb toevallig vanochtend wat make-up producten in mijn handen gehad dat ik dacht van ‘Hmmm, zal ik het maar weggooien?’. Gelukkig heb ik het aan de kant gelegd voor ‘het geval dat’ en dat komt voor dit soort actie’s dus super goed uit.
Ik heb nog niks van NYC, wat staat voor New York Color, in mijn make-up stash en ik ben altijd benieuwd naar nieuwe budget make-up dus ik ga alvast even bedenken wat ik hier wil gaan ruilen. Ik zit te denken aan een klein oogschaduw palette.

Voordat je teleurgesteld in de Kruidvat staat waarschuw ik je alvast, niet in ieder filiaal word NYC verkocht.
En bij deze actie geldt maximaal één product per coupon en maximaal één coupon per persoon.

Ik ben benieuwd!

Reacties (2)

  1. Lies

    Echt leuk :) Ik ben vandaag al langs geweest :)

  2. mayaa.

    ooh leuk!
    ook bij de kruidvat bij ons in de stad?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge