Reisleider Sunweb xSunkissed

#5 | Onderweg naar Spanje!

Heehallo, vandaag even een kleine update. Vanmiddag stap ik in het vliegtuig naar Spanje en zoals jullie weten blijf ik daar 7 maanden. Daarom wil ik jullie vandaag even kort wat vertellen over wat jullie kunnen verwachten op xSunkissed!

Als ik tegen iemand iets vertelde over dat ik voor 7 maanden naar Spanje ging, was ‘En je blog dan?‘ de meest voorkomende tegenreactie. Ja, en mijn blog dan? Dat heb ik zelf ook regelmatig gedacht. Het is namelijk niet dat ik een 9 tot 5 baan heb voor 5 dagen per week, dus ik heb zelf geen goed beeld van hoe vaak en wanneer ik mijn blog zou kunnen updaten.  Zoals nu gaat het in ieder geval niet, nu kunnen jullie namelijk altijd om de dag een nieuw artikel verwachten, maar zoveel tijd heb ik dan niet. Ook weet ik nog niet hoe goed de internet verbinding zal zijn waar ik ben, dus lastig om dat soort dingen nu al ‘vast te leggen’.

Ik heb wel vriendinnen en familie in Nederland die voor sommige producten een testpanel zullen spelen. De producten die ik hier in Nederland ontvang ga ik namelijk niet allemaal laten doorsturen naar Spanje en ik wil toch graag dat mijn blog doorgaat dus dan is dit een leuke oplossing.

MUA Ever after matte palette xSunkissed

Daarbij wil ik vanuit Spanje wel bloggen en vloggen, alleen dan over wat andere onderwerpen. Omdat ik dus geen Nederlandse producten heb om te reviewen kan ik bijvoorbeeld wel iets met Kiko of andere leuke merken die ze in Spanje verkopen. Ook wil ik wat meer reis artikelen schrijven. Ik zit in de Costa Brava en dat is onder Nederlanders een populaire vakantiebestemming. Het leek mij daarom leuk dat als ik in een restaurantje heb gegeten wat ik leuk en lekker vond, dat ik daar dan over kan schrijven. Of als ik op een vrije dag een leuk standje bezoek, dat ik dat met jullie kan delen.

Ibiza strand xSunkissed

Ik hoop op die manier dat mijn blog leuk blijft voor jullie en ik denk dat ik dat zelf ook de leukste oplossing vind! Mochten jullie nog ideeën hebben, of tips, laat het mij gerust weten!
Lijkt het je leuk om eens een gastblog te schrijven voor de periode dat ik in Spanje zit?  Stuur mij dan even een mailtje info @ xSunkissed .nl (zonder spaties) en dan kunnen we dat bespreken. Natuurlijk mag er een linkje naar je eigen blog in.

Er staan nog wel wat dingen voor jullie klaar die ik Nederland heb geschreven. :)

Meer lezen over wat ik ga doen die 7  maanden in Spanje? Lees dan de artikelen die in de categorie Mijn buitenland avontuur staan.

Reacties (4)

 1. Mariëlle

  Ik ben onwijs jaloers, wat zou ik ook graag naar de Costa Brava gaan nu, maar het is vast wel heel hard werken! Misschien is het leuk om ons up to date te houden van wat je allemaal voor leuks doet en welke mooie dingen je ziet. De Costa Brava is zo mooi, dat verveelt mij nooit!
  Mariëlle recently posted…Primark shoplog

  1. Nadia

   Bedankt voor je leuke reactie! Dat wil ik inderdaad gaan doen :)
   Nadia recently posted…Vier mascara’s in de test!

 2. Manon

  Oha wat lekker, veel plezier!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge