Op vakantie!

Hey girls,
vanaf vandaag ben ik op vakantie. Ik ga met mijn ouders mee naar Tsjechië, we gaan met de auto dus ik ga ook rijden! Mijn zusje werkt een maand op een bedrijf waar ze paarden houden, en daar gaan we heen.
Ik vind het wel jammer dat we niet naar een land als Turkije of Spanje ofzo gaan, lekker strand en zee enzo. Mijn ouders zijn niet zo van niks-doe/strand-chill vakanties haha.


In Tsjechië zitten we ergens in the middle of nowhere op een Nederlandse camping. Ik ga natuurlijk wel even een dag naar een stadje of naar Praag om te winkelen. Misschien dat ik, als de Tsjechen een beetje een leuke kledingstijl hebben, nog een streetstyle report maak.

Ik heb werkelijk geen idee wat ik van de vakantie moet verwachten, dus ik verwacht gewoon niks. Jullie hoeven niet bang te zijn dat er helemaal geen artikels online komen, ik heb wat vooruit geschreven en ik heb de laptop mee en we hebben daar WiFi.
Alleen geen garantie dat er élke dag wat online komt.

Fijne vakantie en tot over een week! ♥

Reacties (4)

 1. lott

  Veel plezieer, ik ging er vroeher veel heen met me ouders en tante+oom

 2. Nadiaa

  Hahaha, oke dan weet ik dat. De camping waar we nu zijn zitten alleen Nederlanders, dus heb nog niet echt Tsjechen-styl gezien haha

 3. Anonymous

  nou verwacht van de mode niet te veel, ze zijn gek op leggings gr HIlda

 4. Rinah

  Wat leuk zeg! Veel plezier in Tsjechië, geniet lekker daar.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge