Oproepje – Vragen voor Ask a Boy

Ik vind het altijd erg grappig om te lezen wat jongens nou vinden of denken over meidendingen. Het lijkt mij dus leuk als jullie mij vragen sturen die ik dan door een vriend of door meerdere vrienden laat beantwoorden.
Het kunnen vragen zijn als ‘Wat vinden jongens leuker, hakken of sneakers?’ maar ook dingen als ‘Wat is een primer?. Gewoon omdat het leuk is om te lachen om hun onwetendheid. Oei, dit klinkt heel onaardig, maar let’s be honest, het is ook grappig toch?!

Dus meiden, stuur me al jullie vragen in de comments of in een mail naar x.sunkissed[at]hotmail.com

Eens zien of mijn vrienden helemaal bij zijn, of dat we van onze stoel kunnen rollen van het lachen.

Bring it!

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

 1. Jente

  Waar moet bronzer?

 2. Gina

  HAHAHA, leuk dit! Ik ga je wel even een mailtje sturen!

 3. kim

  waar is een lipliner voor haha Ik denk niet dat ze dat raden

 4. Rosa e

  Vraag wat is een concealer haha, en laat ook die groene zien! Snappen ze vast niet hahahaa e

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge