Webprint review xSunkissed

Origineel Valentijnscadeau

Teddybeertjes die een hartje vasthouden, een doosje chocolaatjes of een enorme kaart met I Love You. Lief natuurlijk, maar stiekem ook wel een beetje standaard. Vandaag deel ik een leuk idee voor een Valentijnscadeau met jullie! Iets wat ook iets blijvender is dan de net genoemde gifts.


Zelf heb ik nu geen relatie, maar dat betekend niet dat ik geen ideeën voor jullie kan verzinnen! Als je al langer een relatie hebt, heb je natuurlijk ook al verschillende dingen met elkaar ondernomen. Weekendjes weg, een vakantie en andere leuke uitstapjes. En in dit tijdperk neemt iedereen altijd foto’s en wat is nou leuker om één van die momenten af te laten drukken? De gewone foto hebben we ook wel een beetje gezien, een foto op canvas is ook allang niet zo bijzonder meer, maar een foto op aluminium, forex of hout is al wat minder bekend.

Webprint ervaring xSunkissed

Zoals ik net al zei, ik heb geen relatie dus ik heb een foto voor mezelf af laten drukken op aluminium. De foto heb ik gemaakt tijdens de maanden dat ik in Spanje woonde, dit is de vuurtoren in Calella. Ik vond dat een van de mooiste plekken daar en het uitzicht vanaf die plaats was ook erg mooi. De foto heb ik met Photoshop iets koeler gemaakt zodat hij mooi in mijn huis zou passen. Ik vind het erg leuk om een plaats waar je goede herinneringen aan hebt een plekje in huis te geven, en daarom dus een erg leuk cadeau!

Webprint xSunkissed

Mijn foto komt van Webprint en dat is mij goed bevallen! Het aluminiumbord komt goed verpakt aan, om de hoeken zitten plastic beschermhoesjes, daar omheen zit een beschermende hoes en dat zit dan weer verpakt in een kartonnen doos. Bij de foto komt ook een ophangsysteem met een uitleg hoe je deze moet bevestigen. Easy as that!

Review webprint xSunkissed

Ik vind de kwaliteit van de foto en de service van Webprint erg goed. Mijn foto is 30 x 40 cm en kost 29,95 maar je hebt ze natuurlijk ook in andere formaten.

Hebben jullie al eens een foto op iets ‘aparts’ laten drukken?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (6)

 1. Robin

  hij is leuk! mooie afbeelding.

 2. manon

  Heel leuk om dit cadeau te doen. Mooie foto
  manon recently posted…Satijnen Essenza Nena dekbedovertrek van Bedsupply

 3. Jamey

  Wat leuk gedaan zeg! Erg origineel!
  Jamey recently posted…Etos Color Care Matte Lipstick – Vampires Kiss

 4. Maaike

  Wat tof dat je een foto hebt uitgekozen van de maanden dat je in Spanje woonde! Ik vind het echt een mooie foto <3

  1. Nadia

   Ahh dankjewel, ik vind het zelf ook een hele mooie foto!
   Nadia recently posted…Origineel Valentijnscadeau

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge