woke up like this xSunkissed

Outfit – I woke up like this

Eerder plaatste ik al eens een selfie op Instagram met de tekst ‘I woke up like this‘, maar nu kan ik het iedereen laten weten want ik heb het op een trui laten zetten! Natuurlijk moest deze outfit op de foto en vandaag laat ik die aan jullie zien.

De trui is niet zo te koop in de winkel, ik heb deze trui namelijk zelf bedrukt bij Digitransfer. Op deze site kun je verschillende dingen laten bedrukken. Ik ging voor een zwarte sweater met een witte opdruk, maar je kunt uit een boel kleuren kiezen mocht je toch wat meer kleur in je garderobe willen is dat ook mogelijk. Je kunt de voor- en achterkant bedrukken, maar ook de mouwen. Ik vond alleen deze tekst op de voorkant genoeg. De trui werd snel geleverd en ziet er echt prima uit, goede kwaliteit. De binnenkant van de sweater is een fleece stof dus de trui is heerlijk warm. Sinds ik hem heb, heb ik hem vaak aangehad. De trui die ik heb is maat S en ik vind dat hij ruim valt, maar niet storend. Het hoort een beetje bij het soort trui vind ik. Goed, genoeg over de trui. I’m gonna show you my outfit!

I woke up like this outfit xSunkissed

I woke up like this outfit xSunkissed

I woke up like this outfit xSunkissed

 

I woke up like this outfit xSunkissed

I woke up like this outfit xSunkissed

I woke up like this outfit xSunkissed

Ik ben in ieder geval erg blij met de trui, hij is leuk in een outfit maar ook heerlijk voor ‘s avonds op de bank.

Wat draag ik:
Snapback – Dirty Dutch
Trui – Gedrukt bij Digitransfer
Broek – High waist skinny van H&M
Sneakers – Nike MD Runners via Omoda
Horloge – Michael Kors

Wat vinden jullie van deze outfit?

De foto’s zijn weer gemaakt door mijn nichtje Bodien. Thanks!

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (9)

 1. corrie

  Echt een mooie trui

 2. Trudy

  Je ziet er leuk uit Nadia! Je sneakers zijn de bom! x

  1. Nadia

   Dankjewel, ja vind ik ook. Ze zijn zo leuk!
   Nadia recently posted…New years look

 3. Chantal

  Ik vind de laatste foto echt heel tof! Verder vind ik de trui ook leuk, de hele outfit eigenlijk haha. Beste wensen!

  1. Nadia

   Dankjewel Chantal, jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar =)
   Nadia recently posted…Outfit – I woke up like this

 4. rachel

  Echt een leuke outfit :) vooral de trui!
  rachel recently posted…A look back at 2014

  1. Nadia

   Bedankt! Ben ook blij met de trui.
   Nadia recently posted…Outfit – I woke up like this

 5. Talitha

  Leuke outfit en hele leuke trui! (:
  Talitha recently posted…Heerlijke appelcake

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge