outfit xSunkissed

Legging met leatherlook details

Voor de kerstdagen ontving ik een pakketje van Shoeby met daarin een legging. Deze legging hoorde bij de partycollectie. Nu zijn de kerstdagen en oud & nieuw al voorbij, maar je kunt elk weekend een feestje hebben dus ik schrijf er nu alsnog over!

De legging is van een dikkere, zwarte stof en heeft leatherlook details. Zo loopt er aan de zijkant een leatherlook streep en zitten er op de billen twee lijntjes die het effect geven van zakken. Overigens zitten er geen echte zakken in, maar dat is volgens mij nooit in een legging. Nu draag ik zelf echt nooit leggins en wist ik niet zo goed wat er nou party-achtig aan deze legging is.

Shoeby legging xSunkissed

Legging raam outfit xSunkissed

Maar toen ik hem aantrok merkte ik hoe lekker en super comfy deze legging zit! Skip het feest-idee van deze legging en HALLO Uber comfy chillbroek! Ik trok hem aan met een lichtblauwe gebreide trui en sportieve Nikes. De outfit zit lekker comfortabel en ik vind hem er ook nog leuk uitzien. Wellicht dat ik na deze nog wel een leggings zou shoppen. Al moet ik bekennen dat ik deze ook wel geschikt vind om in te sporten, maar dat heb ik nog niet uitgeprobeerd.

Legging raam outfit xSunkissed

Legging raam outfit xSunkissed

Mocht jij nou ook iemand zijn die nooit leggings draagt, ik zou je toch aanraden om er 1 te proberen! Degene die ik heb komt van Shoeby en kun je vinden in de Eksept by Shoeby collectie.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Foto’s zijn gemaakt door Marleen :) Thanks!

Reacties (3)

 1. Jamey

  Mooie legging! staat denk ik ook erg leuk met een mooi tuniekje!
  Jamey recently posted…Wooden Made – Een duurzame zonnebril

  1. Nadia

   Ja dat zou ook kunnen, of een blouse ook leuk!
   Nadia recently posted…Legging met leatherlook details

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge