outift xSunkissed

Outfit of the Day

Mijn zusje en ik gingen er gister weer op uit om outfitfoto’s te maken, alleen toen we de foto’s op de computer bekeken was er iets niet helemaal goed gegaan… Eigenlijk moesten we bijna alle foto’s verwijderen maar gelukkig zijn er nog een paar die ik kon gebruiken voor dit artikel. Dus kijk mee naar mijn outfit van zaterdag!


Outfit xSunkissed
Deze foto hebben jullie gister al voorbij zien komen op mijn Instagram @NadiaaRB , maar als je mij nog niet volgt zou ik het heel leuk vinden als je dat doet :)
Het shirtje (Stradivarius) en de broek (Zara) heb ik beide gekocht in Barcelona. Het shirtje is groen met een gouden draad erdoor wat voor een hele mooie, gouden gloed zorgt. Hij heeft mouwen tot net onder je ellebogen dus echt een winters shirtje is het niet, maar natuurlijk wel met een vestje of een blazer erover aan! De jas komt van The Ladysting, maar is van een paar collecties terug.

Outfit xSunkissed

De armbanden en het horloge vond ik mooi matchen bij de outfit. Sowieso draag ik meestal goud, maar nu klopt het met de gloed van het shirtje helemaal!

Sleehakken xSunkissed
Deze sleehakken moest ik uit het stof trekken, die heb ik al tijden niet meer gedragen omdat ze echt winters zijn door de bontjes.

xSunkissed herfst

xSunkissed herfst
Wat vinden jullie van deze outfit?

Reacties (4)

 1. Cynthiiaa

  Oh wauw, je shirtje is fantastisch! Zit daar nou een shimmer overheen? Een gouden gloed? Of zitten er glitters in verwerkt? I am so loving that one! Geweldig dat gouden draad joh. Mijn oog ving het meteen op, wauwie. Herfstachtig en zeer gorgeous! ^^

  1. Nadia

   Ja, dat komt door dat gouden draad wat erin verwerkt zit. Ik zag hem in de winkel en moest hem meteen hebben haha, vind hem echt mooi :)
   Nadia recently posted…Social Media is Fake? HUH?

 2. Jana

  Heel leuke herfstoutfit :) x

 3. Mariëlle

  Leuke outfit, past perfect bij het seizoen en wat een leuke schoenen!
  Mariëlle recently posted…Review Make-up Revolution New-Trals vs Neutrals palette

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge