Tshirt digitransfer xSunkissed

Outfit – Unless you can be an unicorn

Jeeeej, vandaag weer een outfit of the day artikel. En dit keer van mijn zusje Josca. Zij heeft voor mij een t-shirt gereviewd omdat ik in Spanje zit. Gelukkig heeft Josca ook een hele fotogenieke pony Bright die ook op de foto mocht!

Misschien herinneren jullie je deze Outfit of the Day – Woke up like this nog, maar omdat het weer alweer beter wordt werd het tijd voor een t-shirt. Deze keer wilde Josca en ik weer gaan voor een tekst en na een avondje brainstormen vonden we ‘ Always be yourself. Unless you can be a unicorn. Then always be a unicorn.‘ heel leuk. Maar toen ik deze in verschillende lettertypes en groottes op het shirt had getypt vond ik het toch niet zo mooi uitkomen en besloot te kijken bij de afbeeldingen die Digitransfer zelf aanbied. En je raadt het al. Deze tekst hadden zij al kant en klaar staan met een leuke opmaak. Dus wij besloten, dit word ’em!
Zo gezegd, zo gedaan. Een wit shirt met zwarte tekst kwam binnen, precies zoals verwacht.

Bright mocht voor de foto’s voor de unicorn spelen hihi. Is het geen knapperd?! ♥
Unicorn xSunkissed

Unicorn tshirt xSunkissed
Josca; ”Het shirt valt goed, de S past perfect. Het model zit goed en is wat langer aan de onderkant, wat wel fijn is. De kwaliteit van de stof voelt ook goed en het shirt is mooi gedrukt.”

De trui die ik eerder van Digitransfer had heb ik ontzettend vaak aan en is dus ook al vaak gewassen. De opdruk ziet er nog als nieuw uit en de trui is ook nog heel mooi. Ik ga er vanuit dat dit shirt dezelfde kwaliteit zal zijn.

Unicorn xSunkissed tshirt

Hihi, en Bright dacht, okeeee dan wordt ik gewoon een unicorn!
Bright unicorn xSunkissed

Hahaha.

Maargoed, back to the shirt. Als jullie een trui of een shirt willen met een eigen opdruk kan ik Digitransfer zeker aanraden. Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Dit shirt kun je precies hetzelfde bestellen!

Wat vinden jullie van dit shirt? (En van kleine Brightje?)

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Evelien

    Aah superleuke foto’s.. Bright is zó leuk! En je t-shirt, tja, geweldig natuurlijk haha <3
    Evelien recently posted…Shoplog || Mijn nieuwe iPhone 6 hoesjes

  2. Manon

    Leuke outfit en leuke fotos ook!
    Manon recently posted…Kardashian Beauty Honey Stick Lipgloss

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge