Outfit fashion xSunkissed

Outfit – Zonnige herfstdag

Ik vind outfit foto’s maken altijd leuk om te doen, alleen heb je wel iemand nodig die de foto’s kan/wil maken en die had ik helaas niet in Spanje. Daarom komen er nu gewoon weer lekker Nederlandse achtergronden voorbij op mijn outfit foto’s! Vandaag was het zonnig en herfstig dus mijn zusje wilde wel weer foto’s maken van mijn outfit.

Winter outfit xSunkissed

 

Winter outfit xSunkissed

Trenchcoat Vila xsunkissed
Ik vind deze trenchcoat nog steeds zo mooi! Hij zit mooi en hij is ook altijd wel goed te machten met wat ik aan heb. Regelmatig even naar de stomerij houdt hem ook mooi hihi.
Hij komt overigens van Vila. Alleen omdat mijn andere, dikke winterjas kapot is ben ik nu dus nog opzoek naar een andere winterjas. Weten jullie toevallig nog leuke jassen?

 

Leather jeans xSUNKISSED

Ik draag een leatherlook broek van Mango. De blouse komt overigens ook van Mango, alleen heb ik deze gescoord in de outlet in Barcelona.

Leather jeans xSUNKISSED
Deze Nike MD Runners zijn echt mijn favoriete sneakers dit moment, ze matchen overal bij en geven alles nog een beetje een stoere look zonder echt heel opvallend te zijn.

Winter outfit xSunkissed
Hihi, natuurlijk ook even een selfie maken. Ik wist niet dat mijn zusje ook stiekem een foto maakte van mijn selfie sessie.

Winter outfit xSunkissed
De sjaal is van Pieces, zo een fijne sjaal!

Winter outfit xSunkissed
De zonnebril is niet heel goed te zien, maar heeft houten pootjes en komt van de Ale-Hop. Een winkel die je in Spanje veel tegenkomt maar helaas niet in Nederland.

Ik hoop nu ik weer terug ben weer vaker outfit posts te maken :)

 

Wat vinden jullie van deze outfit?

Reacties (4)

  1. Fabiënne

    Hele mooie foto’s!
    Fabiënne recently posted…BLOGSALE!

  2. Stephanie

    Mooie foto’s hoor! Ik vind je outfit erg leuk, vooral je jas en je schoenen :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge