speaker review header xSunkissed

Overal muziek met deze handige Nude gadget!

Muziek, ik luister er elke dag naar. Soms niet heel bewust, maar ik heb graag als ik aan het werk ben, onderweg ben of gewoon chill een muziekje aan. Je kunt de radio aanzetten, een muziekzender of je connect je telefoon aan de Nude Audio Move S Bluetooth Speaker voor de perfecte sound! Ik ontving deze leuke gadget en laat jullie vandaag weten wat wij ervan vonden!

Nu denk je misschien na de vorige zin ‘Wij?’, maar omdat ik in Spanje zit hebben mijn ouders deze speaker voor mij getest. Mijn moeder is gek op leuke gadgets dus die vond dat geen straf en mijn vader is er ook erg blij mee want het ding is ook een goede aanwinst voor in de auto. In één van onze auto’s zit namelijk geen radio.

Nude bluetooth speaker xSunkissed

De speaker is van het merk Nude en is geschikt voor ieder apparaat waar je muziek op hebt staan. Het makkelijkst is als dit apparaat ook bluetooth heeft, want dan kun je lekker draadloos aan de gang. Als je geen bluetooth hebt kun je wel een speciaal kabeltje aansluiten, alleen deze zit er niet standaard bij. Er zit wel een usb-kabeltje bij.

Speaker bluetooth review xSunkissed

Het koppelen gaat super simpel, je zet de speaker aan (dan brandt het groene lampje) en de bluetooth van het apparaat waarmee je hem wilt connecten en hij vindt hem in no-time. Het blauwe lampje knippert tijdens het connecten. Je klikt op je telefoon op koppelen, als je dan twee toontjes hoort is hij verbonden en klaar voor gebruik. Easy as that! Als je de speaker dan later wilt gebruiken gaat het connecten automatisch.

Bluetooth speaker xSunkissed

De besturing van de speaker is ook lekker makkelijk, er zit wel een handleiding bij, maar die heb je eigenlijk niet eens nodig. Er zitten vier knopjes op; aan/uit, harder, zachter en de bluetooth knop. De box kan tegen een stootje door de rubberen huls, maar dit geeft ook een beetje het idee dat hij waterdicht is. Dit is niet het geval, dus meenemen naar het zwembad of het strand kan wel, maar let wel op met water. Echte paniek bij het water is niet nodig, wat spettertjes overleefd hij wel. Hij is namelijk alleen spat-waterproof. Er zit ook een koortje aan, dan kun je hem ergens aan ophangen. Mijn ouders hingen die dus mooi op bij het stuur in de auto. Maar ook in de tuin in het zonnetje is hij fijn!

Muziek setting xSunkissed

‘Het geluid vind ik erg mooi klinken, je hoort precies wanneer de speaker het overneemt van de telefoon. Op mijn telefoon klinkt het  toch wat schel en uit de box komt een mooi, warm geluid. Ik gebruik hem voornamelijk in de auto waar ze de antenne vanaf hebben gebroken waardoor de radio nu stoort. Dit is de perfecte oplossing.‘ aldus mijn moeder.

Zoals jullie zien, een super fijne gadget voor muziekliefhebbers.

De Nude Audio Move S Bluetooth Speaker kost € 39,95 en is er in de kleurencombinatie die ik heb, maar ook in zwart/rood en zwart/grijs.

Je kunt hem bestellen bij GSMpunt, waar ze ook telefoons, geheugenkaarten en bijvoorbeeld  Apple iPhone 6 Hoesjes verkopen.

Reacties (1)

  1. Cynthiiaa

    Dude, dit is handig voor in de zomer op het strand enzo! Helemaal waar jij zit, in het goddelijke zonnetje, met een drankje, een zee waar je U tegen zegt.. heerlijk! Oefff, beter dan je telefoon? Ik ben verkocht! Sommige smartphones hebben inderdaad dat schelle geluid, vooral nog die generatie voor de iPhone. :”) Goddamn, wat vals en leeg, haha! Ik luister altijd muziek, zowel tijdens het opmaken, filmen – als ik niet spreek – tot aan het schoonmaken, als ik onderweg ben, maar ook bij anderen. Ideaal!
    Cynthiiaa recently posted…ALLE WINACTIES OP EEN RIJ VAN DE #48UURLIVE! DOE MEE!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge