Over mij & xSunkissed

Hello you!

misschien ben je nieuwsgierig, wie zit er achter xSunkissed en hoe is xSunkissed ontstaan? Let me tell you! Mijn naam is Nadia en ik woon in Noord-Holland en momenteel ben ik 25 jaar oud. xSunkissed bestaat sinds juni 2009 en is ontstaan door een combinatie van 2 passies; beauty en schrijven. Op mijn blog vind je dus voornamelijk beauty artikelen, maar fashion, lifestyle en DIY artikelen komen ook voorbij. Ik schrijf wat ik leuk vind en je zult altijd mijn eigen ervaring of mening lezen. Zolang ik altijd oprecht over een product of dienst kan schrijven hebben mijn lezers er iets aan. Mocht ik ontevreden zijn over een product zal ik het niet afbranden op mijn blog, hier hou ik niet van en niemand wordt daar beter van. Ik beargumenteer wat ik niet goed vind aan een product en op deze manier kan een lezer zelf de conclusie trekken of mijn minpunten voor hem of haar belangrijk zijn.
De foto’s op mijn blog maak ik allemaal zelf en ik schrijf niet over een product aan de hand van een persbericht en persbeelden. Om de bovenstaande reden. Vanaf juli 2016 blog ik ook zonder statistieken, de reden kun je in deze post lezen; Bloggen zonder statistieken.

Ik heb mijn Basis Visagie en Allround Make-up Artist diploma gehaald en sinds juli 2014 ben ik klaar met mijn opleiding Journalistiek & Communicatie. Na een jaar als reisleiding gewerkt te hebben in Spanje ben ik aan de slag gegaan als Communicatie Manager bij ZeelZ.

Je kunt mij op verschillende plaatsen op het web volgen. Op TwitterBloglovin en Instagram plaats ik graag wat behind-the-scenes info.
Veel plezier op xSunkissed en laat eens iets van je horen, dat vind ik leuk! Natuurlijk hoop dat jullie net zoveel plezier beleven aan het lezen van mijn blog als dat ik eraan heb als ik de artikelen maak!

Liefs ♥♥
      Nadia