Paint them Black

Ik heb tijdens mijn opleiding ook geleerd hoe je wimpers moet verven, en aangezien mijn wimpers helemaal blond zijn vond ik dat ook wel een goeie optie voor mezelf.
Meteen in de pauze van de les ben ik naar het winkeltje in school gegaan en heb een zwart setje gekocht, een boekje met papiertjes die je onder je oog plakt, een kwastje, een tubetje zwart en een flesje met Oxidant (3%).

De volgende dag ben ik thuis meteen aan de slag gegaan, ik deed oog om oog, omdat ik het bij mezelf deed. Wat trouwens niet echt geweldig is, want als je 1 oog open hebt, kun je de andere niet helemaal goed sluiten. Het kwam dus een beetje in mijn oog, en dat brandde. Dus mijn 2de oog liet ik verven door mijn moeder zodat ik beide ogen dicht kon houden.
Je wacht per oog 10 minuten en veegt het er dan met een vochtig watje vanaf.

Voor

Na

Het is echt een heel verschil, ik vond mezelf er altijd een beetje moe uitzien ofzo als ik geen mascara op had. Ik ging ook noooooit zonder mascara het huis uit, maar nu ik dit heb laat ik de mascara wel eens achterwege. Niemand die het opvalt.
Mijn wimpers zijn best lang en krullen van zichzelf ook mooi zoals je hier kunt zien;

Hebben jullie weleens je wimpers geverfd?

Reacties (4)

 1. Kim

  Is dat echt zo of is dat als je het halve flesje in je oog giet? 😛

 2. Anonymous

  Als het in je oog komt loop je kans om blind te worden!

 3. Nail-Gloss

  Ik zie het verschil ook niet echt goed.

  Ik heb het 1 keer gedaan op school :) ook met diezelfde producten

 4. Femke

  Ik zie eigenlijk het verschil niet zo heel goed, heb het zelf ook nog nooit gedaan..

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge