Palmer’s Cocoa Butter Formula

Van de week had ik in ene allemaal plekjes op mijn kin en een schrale, rode neus door een verkoudheid. Ik heb in mijn kamer nog een tas met producten die nog gereviewd moeten worden. In de tas leek een product zitten dat geschikt hiervoor was, dus die probeerde ik uit.

Palmer’s Cocoa Butter kende ik voorheen alleen van naam. Op de verpakking staat dat het helpt tegen beschadigde huid, littekens, striae, oneffen huid en verouderde huid. Nu heb ik van dat laatste geen last met mijn 20 jaartjes, maar ik kon de beschadigde huid wel proberen.

Het is een niet vette olie, je kunt deze over je hele lichaam gebruiken dus ook op je gezicht. De olie zorgt ook datje huid lekker zacht wordt. Goed, deze olie is dus goed voor allerlei huidkwaaltjes, tijd om dat eens te testen.

Ik deed een druppeltje op mijn hand en verdeelde een beetje op mijn rode, beschadigde neus en op mijn kin met plekjes en ging naar bed.
Het ruikt naar rozenbottel, de geur is niet erg aanwezig en het stinkt zeker niet.

De volgende ochtend werd ik wakker en zowaar, mijn huid zag er stukken beter uit! Zo een vooruitgang dat mijn moeder zelfs zei ‘Wat ziet je huid er opeens weer goed uit, je had toch allemaal plekjes?!’ Normaal heb ik een vrij egale huid, dus die plekjes vielen gewoon erg op. En de rode neus van verkoudheid kennen we allemaal wel, niet zo charming.
Ik heb dit product dus meteen bij mijn daily stash gezet, want ik word hier heel erg blij van.

Ik weet dat sommige lezers erg van de ingredientenlijsten zijn, dus die heb ik ook nog voor jullie;

Palmer’s Cocoa Butter Formula – Verzachtende Huidolie 60 ml is voor € 7,99 verkrijgbaar bij de drogisterij. Ik vind €7,99 echt geen geld voor dit product! Ik vind het een echte aanrader.

Reacties (2)

  1. Rowanne

    Ik vind die echt heeeel lekker ruiken, smeer mezelf er altijd mee in!

  2. beautyforgirls

    Dit is inderdaad echt een aanrader. Vind deze zelf ook heel fijn.
    Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge