Palmolive Ayurituel

Palmolive komt met een een nieuwe lijn, de Ayurituel. Deze lijn bestaat uit douchegels die zijn geïnspireerd op de Indiaase Ayurvedische leer. Ik heb de 2 nieuwe douchegels mogen uitproberen dus ik zal jullie precies vertellen wat ik er van vind!

Vorige week kwam ik thuis en stond er een mandje met een geel/goude strik eromheen. Het was een perspakket van Palmolive, super leuk. Ik was natuurlijk heel nieuwsgierig naar de inhoud, maar ik moest natuurlijk eerst een foto maken van dit poppige pakketje. Nadat ik dat gedaan had keek ik erin, er zaten 2 douchegels in, 2 bijpassende gastendoekjes, een geurolie en een boekje over Ayurveda. Hartstikke leuk!

Oke, eerst zal ik even snel vertellen wat de Ayurvedische leer inhoud, aangezien ik het eerst ook niet wist.

Ayurveda is een eeuwenoude leer uit India, waarbij doshas (verschillende levensenergieën) centraal staan. Deze kunnen worden gestimuleerd of beïnvloed door geuren, kleuren, yoga, massages en voeding. Het geheim ligt in een harmonieus evenwicht tussen de verschillende doshas, waardoor je je optimaal lekker in je vel voelt

De producten van de Palmolive Ayurituel lijn zijn afgestemd op de twee sterkste dosha-types: Pitta en Kapha. In Nederland zijn wij nogal drukkig, hoe vaak hoor je iemand op de vraag ‘Hoe gaat het?’ niet antwoorden met ‘Ja, druk!’ ?! Een van de plaatsen waar wij lekker kunnen ontspannen is in bad of onder de douche. Even alle drukte van je af spoelen, en hoe lekker is het als je dat met een lekker geurende douchegel kan doen die ook nog een ontspannende werking op je heeft? Palmolive heeft nu 2 lekkere geurende douchegels die ik voor je heb getest.

De oranje versie is de Palmolive Ayurituel Energy. Deze heeft echt een zoete, warme geur, heel lekker. Van de 2 is dit wel degene met de sterkste geur. In Ayuritual Energy zitten geuren die je zintuigen stimuleren, namelijk Indiaas sandelhout en gember. Hierdoor krijg je weer een frisse, nieuwe energie boost.Wat ik wel opvallend vond, was dat hij onder de douche veel warmer ruikt dan toen ik hem in het flesje rook. Je ruikt dan ook een soort kaneelgeur. I enjoyed!

De roze versie is de Palmolive Ayurituel Joyous. Deze heeft echt een frisse, fruitige geur. Deze lekkere geur komt door de Indische moerbei en lotusbloem. De Joyous versie is ook met een kleine voorsprong mijn favoriet, maar de Energy loopt echt niet ver achter. Ik vind de verpakking van de douchegels ook goed bij de geuren passen, bij het idee. De mooie gouden sierdingetje, de vorm, ja ik vind ik passen. De douchegels schuimen ook flink, je kunt met deze douchegels prima een bad vol schuim maken. Net zoals in de film! Leuk voor jezelf, leuk als kadootje voor iemand. De Palmolive Ayurituel douchegel kost € 2,89 per stuk.

Reacties (5)

 1. Chantalle

  Ik heb ze ook geroken, echt sauna geuren! VET LEKKER. kus

 2. Nadiaa

  @Beau Palmolive is wel een vrij bekend merk, maar het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je dat niet kent haha, het is wel een aanrader!

 3. Beau

  Ik heb echt nooit van dit merk gehoord, maar ik ben denk ik de enige.

 4. Shimmer-Pie

  IK HEB ZE OOK! dIE GELE IS ECHT LEKKER!

 5. Anonymous

  Ikh heb echt altijd douche spullen van Palmolive! Ruiken altijd heel erg lekker.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge