Miss Sporty peel off basecoat review xSunkissed

Peel off basecoat

Ik hou wel van wat glitters op mijn nagels, alleen doe ik het vaak niet omdat ik ook een verschrikkelijke hekel heb aan het verwijderen van glitternagellak. Gelukkig is mijn leven vanaf nu een stuk makkelijker dankzij Peel Off basecoat! Lees snel verder over mijn ervaring.
Miss Sporty is onze reddende engel, de reden waarom we allemaal weer massaal glitters op onze nagels gaan lakken. Eerder was er al een lak die je eraf zou moeten kunnen peuteren, maar tot op heden  heb ik daar geen positieve verhalen over gehoord. Toch wilde ik deze van Miss Sporty gewoon een eerlijke kans geven en heb hem getest.

Miss Sporty Peel off xSunkissed
Het is gewoon een nagellak zoals we ze kennen.  Je lakt je nagels zoals je normaal ook doen, de lak begint wit en kleurloos, de geur lijkt veel op de geur van vloeibare latex. Misschien kennen jullie die geur wel van bijvoorbeeld grime make-up. Daarna lak je een kleurtje en je glittertopcoat en laat dat gewoon zitten. Na een paar dagen wil je wel weer wat anders en wil je naar de watjes en de remover grijpen, maar nee, wacht, je had Peel off basecoat gebruikt. Je peutert met je nagels aan de zijkant een stukje los en kan zo de hele nagel er in 1x afhalen!
Miss Sporty Peel Off xSunkissed
Miss Sporty Peel off xSunkissed
Zoals je ziet heb ik hier roze nagellak en glitterlak op en hij raakt gewoon mooi los in zijn totaal. Ik vind het het makkelijkste om aan de zijkant van de nagel te beginnen om een stukje los te halen en dan haal je hem er zo af.

Als mijn nagels zijn er helemaal afgekomen met deze foto als bewijs.
Miss Sporty Peel off xSUNKISSED
Ik ben dus echt heel erg blij met deze werkende Peel off basecoat en ik ga nu vaker voor een glitter op mijn nagels!

Miss Sporty Peel Off basecoat kost € 2,49 en is verkrijgbaar bij de Etos.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (7)

 1. Mariëlle

  Ik heb hem ook gekocht en het is inderdaad echt een ge-wel-dig product!
  Mariëlle recently posted…Review: Yes Love nagellak

  1. Nadia

   Ja echt he, scheelt zoveel tijd!
   Nadia recently posted…Peel off basecoat

 2. Lonneke

  Wat super dat deze zo goed werkt! Ik heb bijna altijd glitters op mijn nagels, ik ga hem zeker kopen.

 3. Benay Vaneese

  Lekker prijsje in vergelijking met de OPI Peel off base coat. Die gebruik ik namelijk, ook heel fijn.
  Benay Vaneese recently posted…Beauty favorieten – Augustus 2014

 4. Manon

  wauw dat klinkt goed ik ga deze echt wel halen!
  Manon recently posted…Mijn mini parfum stash

  1. Nadia

   Zou ik zeker doen, is zoveel makkelijker!
   Nadia recently posted…Peel off basecoat

 5. Manon

  Wow wat ziet dat er goed uit en dan voor 2,49 euro!
  Manon recently posted…Win een hoesje naar keuze twv 25 euro bij Phonegeek.nl !!! =)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge