Personal & Behind the scene update

Hello ladies, vandaag heb ik even een kort praatje voor jullie. Er zijn een paar dingen die voor jullie handig zijn om te weten.


Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig met het laatste jaar van mijn opleiding Journalistiek & Communicatie. Dit jaar is in 2 delen gesplitst, het eerst deel zijn lesweken met 2 tentamenweken en examens. De laatste tentamenweek en de examens zijn in januari, dus dat is al snel. Het 2e halfjaar loop ik mijn eindstage. Omdat ik mijn opleiding graag goed wil afronden begrijpen jullie dat ik nu veel tijd kwijt ben aan school en automatisch minder voor het bloggen. Ik probeer wel artikeltjes voor jullie vooruit te schrijven in het weekend, maar mocht er even een dagje niks staan weten jullie waardoor dat komt!

En dan een leuke update, achter de schermen wordt er gewerkt aan een hele nieuwe lay-out. Alles wordt anders en ik heb er veel zin in dat hij online komt, maar op dit moment wordt er nog hard aan gewerkt. Ik zal jullie even op de hoogte stellen als hij online komt, want dan zou de site er even uit kunnen liggen.

En dit was het voor nu even, keep you posted!

Bron afbeelding: weheartit

Reacties (5)

 1. corrie

  Je doet het goed, succes met stage, leren, en deze side.

 2. Petra

  Succes met je studie! En ik ben heel benieuwd naar je nieuwe layout :-)

 3. Jaimy

  Ik ben benieuwd en succes met alles!

 4. Manon Boerakker

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe layout

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge