Philosophy – Hope in a Jar night

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten word ik heel blij van Philosophy producten. Meerdere keren heb ik daar al iets over geschreven op xSunkissed. Nu heeft Philosophy ook een nacht versie van mijn geliefde Hope in a Jar en ik ga hem vandaag aan jullie laten zien!

Wist je dat je lichaam zich het best herstelt terwijl je slaapt?

Dat wetende kun je misschien ook wel voorspellen dat de nacht het beste tijdstip is voor een goede, herstellende crème.

De formule in Hope in a Jar Night bevat een nieuw systeem waardoor de actieve ingrediënten beter en effectiever in de huid terecht komen.
Het glycolzuur verbetert en versterkt de textuur van de huid waardoor fijne lijntjes verminderen en een egalere huidskleur ontstaat. Beta glucan versterkt het natuurlijk immuunsysteem van de huid. Op deze manier worden de uurtjes die je slapend doorbrengt meteen een beauty sleep!

Het potje ziet er hetzelfde uit als de originele versie, maar dan zwart. Zwart als de nacht. En het viel me ook meteen op dat deze variant een veel fijnere geur heeft! Niet de aparte geur, maar gewoon een fijne crèmige geur. De crème zelf voelt heerlijk zacht aan, wel duidelijk een dikkere structuur, maar voor een nachtcrème vind ik dat juist fijn.

Ik heb met deze crème een goede ervaring, ik zag duidelijk dat hij wat deed met mijn gezicht. Mijn neus is namelijk vrij droog en de volgende morgen zag ik meteen dat het was verbeterd. Na een paar nachten was de droogte weg!

Dus zoek je nog een fijne nachtcrème? Ren dan nu naar de ICI Paris, daar is hij namelijk exclusief verkrijgbaar!

hope in a jar night intense retexturizing moisturizer
60 ml kost €43,-

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (5)

 1. xwiesx

  De verpakking is so prettyy <3

 2. Savannah

  Mooie foto’s, lijkt me een fijn product.

 3. Fien

  Ik gebruik Hope in a Jar en de BB cream van Philosophy, geweldig merk en de centen echt meer dan waard!

 4. Jente

  Ik vind het net iets te duur, goede review.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge