Philosophy – Hope in a Jar

Inmiddels ben ik begonnen aan mijn 3e potje Hope in a Jar van Philosophy en besefte ik mij dat ik er nog nooit een artikel over had geschreven! Dit product was wel al voorbij gekomen in mijn gezichtsroutine artikel, maar nee, nog geen eigen review. Dus bij deze!


Mocht je nieuwsgierig zijn naar alle producten die ik gebruik voor mijn gezicht, dan moet je dit artikel even lezen.

Maargoed, ik vind de Hope in a Jar echt een hele fijne crème. Tussen het 2e en 3e potje had ik namelijk een week of 2 geen Hope en ik miste het echt. Voor mijn idee veranderde mijn huid ook, maar ik heb daar niet echt bewijs voor. Misschien zat het tussen mijn oren haha, maar ik wil niet meer zonder deze moisturizer.

Philosophy gelooft erin dat huidverzorging makkelijk moet zijn en dus is Hope in a jar gecreëerd voor alle soorten huidtype. Inmiddels is er wel een speciale variant uitgebracht voor de droge huid, maar die heb ik niet nodig, dus ik houd het bij deze.

Leuk om te weten; Hope in a Jar werd helemaal populair door Oprah, deze invloedrijke dame was namelijk helemaal weg van dit product.

Hope in a jar voelt lekker luchtig aan, smeert heel goed uit, trekt snel in en geeft geen vet gevoel op je huid. Eerlijk gezegd voel ik hem helemaal niet meer als ik hem uitgesmeerd heb, zo zacht is hij. Het enige waar ik aan het begin van deze moisturizer tegenaan liep was de geur. Juk.. wat vond ik deze vies! Het deed me denken aan het ziekenhuis door de medicinale geur. Inmiddels ben ik eraan gewend en vind ik het niet zo erg. Het is dus wel slim om van te voren even te ruiken, dan weet je wat je kunt verwachten. Maar echt, het went en het is het waard haha.

Ik gebruik dit product zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.

Philosophy Hope in a Jar kun je alleen kopen bij ICI Paris en kost €40,50.

Reacties (6)

 1. beautybyjuly.nl

  Ik wilde hem aanschaffen maar besloot eerst een sample te vragen voor de prijs. Ik kreeg gigantische uitslag helaas erg jammer :(

 2. Nadiaa

  @Anoniem: wat ik zelf ook al zeg in het artikel is dat ik geen bewijs heb dat deze creme zoveel beter is dan andere, maar voor mij werkt het. En met alle beauty producten is het zo dat het persoonlijk is wat iemand goed en niet goed vind.

 3. Anonymous

  Op andere blogs lees ik weer dat mensen het helemaal niets vinden, zeker niet voor wat het kost (want dat vind ik, persoonlijk, best veel). Ze vinden het niet echt meer bijzonder dan een veel goedkopere crème. Lijkt dus toch wel een persoonlijke smaak te zijn.

 4. Kimberly

  De geur vind ik zelf inderdaad ook niet zo lekker, maar de werking is geweldig 😀

 5. beautyforgirls

  Dit is wel de investering waard.
  Liefs, xxx

 6. Littlefashiolista

  Ik twijfel echt al zo lang of ik hem wil kopen. Het is toch aardig wat geld!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge