philosophy review

Philosophy Iced Orchid voor in bad

Elk jaar komt Philosophy met een fijne kerstcollectie, de Holiday Gifts. Eerder heb ik al eens 3 flessen opgemaakt van de Candy Cane variant, maar dit jaar begin ik met 1 fles Iced Orchid. De shampoo, shower gel & bubble bath lijn is er dit jaar in 4 geuren en Iced Orchid is er dus één van!


Iced Orchid’s verpakking is natuurlijk in een kerstig jasje gestoken. De flacon zit vol ijskristallen en aan de voorkant prijkt een groene strik. Iced Orchid heeft ook wel een ijzige kleur, namelijk zilver. De geur van dit multi-product vind ik niet perse kerstachtig, dat was Candy Cane daarentegen wel. Eigenlijk is dat geen probleem, want als je zuinig omspringt met dit product kun je in de lente nog prima wegkomen met deze geur! Hoe die dan ruikt? Een beetje poederig fris.

xSunkissed Iced orchid philosophy

De dop bevalt mij uitstekend, je drukt hem open, doet wat op je hand of in het bad en drukt hem weer weg. Zo kan er nooit opeens teveel product uit komen en voor de sloddervossen onder ons; de dop kun je niet kwijtraken of vergeten terug te draaien!

Philosophy iced orchid xSunkissed

”Philosophy: Beauty is all around us. On full display in everything from the smalles snowflake, to the freshy flocked trees. And when you take a closer look, you’ll discover the most stunning evidence of winter’s great lesson…the flowers alll dressed in glistening light.”

Ik gebruik dit product niet voor mijn haar, daar gebruik ik mijn reguliere producten voor. Iced Orchid gebruik ik liever als shower gel en in bad. Je krijgt er een zachte huid van en de geur blijft ook subtiel hangen.

Philosophy iced orchid xSunkissed 2

In de flacon zit 480ml, dus je kunt er een flinke tijd mee toe. Je kunt Philosophy alleen kopen bij ICI Paris XL of online. Deze collectie is speciaal voor de feestdagen dus als je nog een product uit deze lijn wilt scoren moet je wel snel zijn! Ook leuk als cadeautje natuurlijk.

 

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (5)

 1. Mariska

  Klinkt heerlijk en ziet er ook nog eens heel goed uit!

 2. Evelien

  De geur klinkt verrukkelijk.. heb nog 2 grote flessen showergel van ze staan maar het kriebelt toch om deze even te ruiken in de winkel hihiiii

  1. Nadia

   Eigenlijk moet ik zeggen van nee niet doen hahaha, zoveel Lush als jij hebt.
   Nadia recently posted…Philosophy Iced Orchid voor in bad

 3. Manon

  Deze lijkt me erg lekker!
  Manon recently posted…Miss Sporty So Matte Eyeshadow & Coverstick

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge