Purity 3 in 1 cleanser xSunkissed

Philosophy – Purity made simple cleanser

Ik had echt al heel lang een kleine flacon Purity 3-in-1 cleanser staan, en ondanks dat ik hem bij mijn everyday producten heb gezet had ik hem nooit gebruikt. Nu kreeg ik laatst bij een event een nieuwe flacon Purity en bedacht mij dat ik dit, door velen geliefde, product maar eens moest gebruiken.

Zelf gebruik ik altijd tonic of face scrubs voor mijn gezichtsmake-up en om mijn ooglook te verwijderen gebruik ik Aloë Vera gel. Dat is voor mij een fijne routine, dus ik denk dat ik daarom niet zo snel de Purity heb gepakt. Maar nu zat ik laatst met een aantal andere bloggers in de trein en die vertelde mij dat zij Purity 3-in-1 cleanser gebruikte in combinatie met een facebrush. En toen dacht ik ‘Hé, die heb ik ook!’ Dus diezelfde avond nog heb ik mijn Purity cleanser gebruikt in combinatie met de facebrush van Braun.

Purity 3 in 1 cleanser xSunkissed

Mijn oogmake-up heb ik gewoon verwijderd op de manier die ik altijd gebruik, maar voor mijn gezicht ging ik deze combinatie proberen. Ik maak mijn facebrush eerst altijd even nat onder de kraan, daarna deed ik een beetje Purity cleanser op het borsteltje en ging ik met de facebrush over mijn gezicht. Purity schuimt echt heel licht, wat ik wel fijn vind. Ik hou niet van een schuimende boel op mijn gezicht en schuimende producten zijn niet perse goed voor je huid. Ik vind het wel een echte zeepgeur hebben, maar ik heb daar niets tegen. De substantie is een beetje als een bodywash.

Purity 3 in 1 cleanser xSunkissed

De combinatie met mijn facebrush was een goeie! De borstel kleurde door mijn foundation, dus daarom spoelde ik de borstel tussendoor schoon, maar ik deed er geen extra Purity op. Na een twee minuutjes was ik klaar met de facebrush en de Purity. Ik veegde mijn gezicht schoon met een vochtig washandje en mijn gezicht was weer helemaal schoon! En je huid voelt lekker fris, zacht en zeker niet droog en trekkerig.

Purity 3 in 1 cleanser xSunkissed

Purity made Simple is een 3-in-1 reiniger voor je ogen en je gezicht, alleen snappen jullie vast wel dat je de facebrush niet op je ogen kunt gebruiken dus daarom heb ik mijn ogen niet met Purity gedaan. Ook omdat ik maar tegen weinig reinigers bij mijn ogen kan.
Het product is te gebruiken op alle soorten huidtypes volgens Philosophy en Purity vervangt je make-up remover, je oogmake-up remover, je facial cleanser en je tonic. Scheelt weer een aantal producten in de kast! En je huid voelt niet droog na reiniging met de Purity omdat het je huid ook hydrateert. Je hoeft voor dit product niet in het bezit te zijn van een facebrush, je kunt het product ook met je vingers inmasseren en daarna afspoelen. Ik gebruikte ongeveer een hoeveelheid van een 20 cent muntstuk, dus je doet vrij lang met een verpakking. Zelf heb ik een verpakking van 90 ml en 240 ml. Ik bewaar de 90 ml voor als ik weg ga, vanwege het formaat is die fijner om mee te hebben op vakantie oid. en dan gebruik ik de 240 ml voor thuis.

Purity 3 in 1 cleanser xSunkissed

De producten van philosphy kun je exclusief bij ICI Paris kopen.

Philosophy made Simple 3-in-1 cleanser for face and eyes 240 ml € 20,49

Disclaimer 2014 xSunkissed

Wil je meer reviews lezen over Philosophy? Klik dan hier: ♥ Philosophy reviews

Reacties (12)

 1. Sas

  Dit lijkt me een erg fijn product. Bedankt voor het delen!

 2. Petra

  Het klinkt echt heel erg fijn, word er wel onwijs nieuwsgierig van als ik dit soort reviews lees…
  Petra recently posted…Nails: Xmas- Viol-OR

  1. Nadia

   Bij ICI Paris zag ik dat er in de folder een 20% kortingsbon zat, dan kun je daarmee bv de kleine verpakking proberen.
   Nadia recently posted…Philosophy – Purity made simple cleanser

 3. Saskia

  Deze wil ik ook nog zo graag proberen, lijkt mij erg fijn!
  Saskia recently posted…Review: Dr.Hauschka Kalmerend masker & Melisse Creme

 4. Liliane

  Goede tip! Ik ben al een tijdje op zoek naar een cleanser om te gebruiken met mijn Clarisonic maar kwam er maar niet uit!
  Thanks hiervoor :)
  Liliane recently posted…De vorderingen in mijn slaapkamer

  1. Nadia

   Daar hebben we onze blog voor toch? Onze ontdekkingen delen hihi
   Nadia recently posted…Philosophy – Purity made simple cleanser

 5. Eline

  Dit is mijn favoriet, zit al bijna een jaar in mijn vaste routine, hij is zo fijn! Prachtige foto’s heb je gemaakt!
  Eline recently posted…Miss Dior | Blooming Bouquet

  1. Nadia

   Ja ik blijf hem ook lekker gebruiken!
   Dankjewel, altijd leuk om te horen dat je mijn foto’s mooi vindt!
   Nadia recently posted…Philosophy – Purity made simple cleanser

 6. Kelly

  Ik wil hem nog graag proberen! Twijfelde vandaag nog of ik hem mee zou nemen maar heb dat toch maar niet gedaan, de volgende keer neem ik ‘m wel mee. :)
  Kelly recently posted…Smashbox On The Rocks Eyeshadow Palette.

  1. Nadia

   Bij de ICI Paris is geregeld een 40% kortingsactie op huidverzorging, wellicht dat je hem dan kunt scoren? Scheelt toch weer in de prijs!
   Nadia recently posted…Philosophy – Purity made simple cleanser

 7. thebudgetshopper.nl

  Lijkt me een tof product!
  thebudgetshopper.nl recently posted…ER WAS EENS EEN CASTING…

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge