Philosophy time in a bottle header

Philosophy Time in a Bottle serum

Het plankje boven de wastafel in de badkamer staat vol met mijn skincare producten, bijna allemaal van Philosophy. En laatst heb ik daar een nieuw Philosophy product bij kunnen zetten, namelijk het Time in a Bottle 100% in control serum. Nu heb ik dit serum een aantal weken gebruikt en vertel jullie graag mijn ervaring met dit product.

Het begint meteen al leuk met dit product, je mag namelijk zelf de activerende vloeistof in het serum gieten! In het doosje zit namelijk een mini flesje met een rode vloeistof en een flacon waar het serum is zit. ”Waarom zit dit dan apart?” vraag je je misschien af, maar dit komt omdat de rode vloeistof het serum activeert en vanaf dat moment werkt het serum 3 maanden op zijn best. Als zij dit in de fabriek al mengen, het serum dan naar de winkels moet en daar misschien ook nog even in het magazijn of het schap blijft staan en zou dat betekenen dat jouw serum nog maar een paar weken op zijn best werkt. En dat wil je natuurlijk niet!

Philosophy serum time in a bottle review

De activerende stof bestaat uit vitamine C8, een gepatenteerd anti-oxidanten complex, granaatappel- en kruisbessenextract, himalaya rode rijst en rode druif gistextract. Dit giet je in het serum en na 20 seconden goed schudden is je serum klaar voor gebruik. Philosophy Time in a Bottle helpt de zichtbare tekenen van huidveroudering te herstellen, maar draagt ook bij aan de vernieuwing van de huidweerstand en het voorkomen van toekomstige tekenen van huidveroudering.

Ik ben midden 20, dus misschien denk je dat ik dit product nog niet nodig heb, ik heb tenslotte nog geen echte rimpeltjes. Toch is het slim om als 20+ girl dit product te gebruiken. Je huid vertoont nog geen tekenen, maar natuurlijk verouderd je huid wel al. Alles wat je nu al beschermt en voorkomt, daar heb je later natuurlijk baat bij. Je huid staat nu namelijk wel bloot aan UV-straling, stress, omgevingsfactoren en luchtvervuiling en dit zijn factoren waar je huid door verouderd.

Time in a bottle philosophy

Ik vind het serum heel fijn, het ruikt lekker fris, smeert heel makkelijk uit en is in een paar tellen ingetrokken. Zelf gebruik ik dit serum 2x per dag in combinatie met andere Philosophy producten. En omdat ik hem geen dagje wil missen staat Time in a Bottle bij mij thuis, maar ook eentje bij mijn vriend.

Een flacon Philosophy Time in a bottle 100% in-control kost € 76,88 voor 40ml.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge