Philosophy total matteness

Philosophy heeft een nieuwe lijn tegen grove porien en een overmatige glans op je gezicht. Total matteness heet deze lijn. Ik heb de Total Matteness oil-free, mattifying pore eraser ontvangen om te testen, dus lees snel verder.


De Total Matteness lijn bestaat uit drie producten; een Mattifying Pore Eraser, een Pore Refiner en een 2-in-1 Cleanser + Mask. Deze lijn is wit met een roze opdruk, simply but girly.

don’t get mad, get matte!

Op het doosje vinden we weer een tekst zoals we van Philosophy gewend zijn;

In het serum is bamboo extract verwerkt, deze zorgt ervoor dat overtollige olie van de huid wordt geabsorbeerd en controleert zo overmatige glans. Er zit ook linzenzaadextract in, deze versterkt de poriewand. Het serum smeer ik op mijn neus en op een deel naast mijn neus. Het heeft een neutrale geur en je huid wordt er echt super zacht van. Ik vind het product fijn in gebruikt en ik zie ook daadwerkelijk verschil. Na 2 dagen al! Op de verpakking staat dat 70% van de mensen na dag 1 al verschil zagen, dat geloofde ik niet. Aangezien ik na 2 dagen al verschil leek te zien, geloof ik dat nu wel.

Je kunt het serum perfect doseren door de pipet.

Het product heeft een speciale substantie, het is best vloeibaar, maar niet dat het meteen van je gezicht afloopt. Dit zorgt ervoor dat je huid het product snel op kan nemen. Ik gebruik dit product echt graag en vind het ook een aanrader!

De producten+prijzen.
mattifying pore eraser € 40,67
mattifying pore refiner € 21,35
2-in-1 cleanser + mask € 26,44

De producten van Philosophy zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (6)

 1. Bo Bea

  klinkt als een super goed product

 2. kissandmakeupsbeautyblog

  Damn… ik denk dat ik dit moet hebben.

 3. Sylvana

  Die moet ik ook hebben!

 4. Lente

  Ziet er goed uit!

 5. Jhemyla |beautyenfashion

  Aaaah like like! Ik wil deze heel graag hebben

 6. Carlijn

  Je leest veel positieve dingen over dut merk altijd, heb er zelf geen ervaring mee, maar ga het zeker nog eens proberen!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge