Philosophy take deep breath xSunkissed

Philosopy – Take a deep Breath

Right on time stond de postbode voor de deur met een pakketje van Philosophy. Ik had op dat moment namelijk geen gezichtscrème meer die ik prettig vond. Het enige wat ik gebruikte was een 365 serum van Lancaster, ik heb de Hope in a Jar Night maar die vind ik op het moment veel te vol. Take a deep breath is een hele fijne crème, waarom? Lees snel verder!

Om te beginnen moet ik wel zeggen dat ik het nog steeds erg jammer vind dat Philosophy hun verpakkingen heeft veranderd, in plaats van simpel plastic zijn ze nu van glas. Er zullen zeker mensen zijn die deze look zullen waarderen, ik vind het jammer, vond de oude juist zo leuk..

Philosophy breath xSunkissed

Philosophy heeft de naam van deze lijn heel bewust gekozen. Zuurstof is essentieel voor ons bestaan, je kunt maar 3 minuten zonder zuurstof. Ons lichaam gebruikt zuurstof om energie te creëren die onze cellen en organen nodig hebben om optimaal te functioneren. Aangezien onze huid ons grootste orgaan is, moet zij zeker kunnen ademen!

Philosophy breath xSunkissed

In deze lijn zit iets nieuws, waar ik nog niet eerder van gehoord heb; clean-air technology. Dit systeem zorgt ervoor dat de natuurlijke zuurstofproductie wordt verhoogt en er een toename van energie aan het huidoppervlak ontstaat. Hierdoor gaat de huid nog meer stralen. Je huid krijgt dus een boost van de producten uit deze lijn.

Zelf vind ik de gelcrème heerlijk licht aanvoelen, daarbij voelt hij ook verfrissend aan wat erg fijn is als het buiten zo benauwd en/of warm is. De gelcrème is echt precies wat ik op dit moment nodig had voor mijn huid! Een eyecream zat nog niet in mijn dagelijkse routine, nadat mijn eerdere tubetje op is geraakt is er nooit een vervanger gekomen. Take a Breath eye zit al wel weer in mijn dagelijkse routine, je moet er toch op tijd mee beginnen. In de oogcrème zit een mix van peptiden en cafeïne die samen werken tegen wallen en donkere kringen.

Philosophy breath eye  xSunkissed

Al met al was ik al erg tevreden over de producten van Philosophy maar deze producten heb ik ook weer met open armen binnen gehaald. Love it!

Adviesprijzen
Philosophy take a deep breath gelcréme 60ml € 41,06
Philosophy take a deep breath eye 15ml € 38,83

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge