Pink Nailpolish

Ik ben fan van roze nagellak.En van mijn opa en oma had ik nagellakjes gekregen, dus ik begon met het testen van de Essence Most Wanted, de roze.

Merk: Essence
Kleur: 37 Most Wanted
Beloftes: Ultra elastisch, 3 in 1 nailpolish, multi dimension, long lasting and XXL shine
Inhoud: 8 ml

Wat ze precies bedoelen met ‘3 in 1 nailpolish’ weet ik echt niet en ik kan me er niks bij voorstellen behalve dat ze 3 kleuren roze gemengd hebben ofzo..?
Hahaha

Na 1 laagje dekt hij al super, zeker geen 2de laagje nodig!
Ik heb op mijn duim een 2de laagje aangebracht om te kijken of het zou veranderen, maar je ziet eigenlijk geen verschil, dus 1 laagje is gewoon genoeg.
Hij droogt ook snel dus dat is handig, 1 nadeel daaraan is dat je de nagel in 1x meteen goed moet lakken, want anders is het half droog en ziet het er lelijk en bobbelig uit.

Het kwastje is niet te klein, niet te groot en gewoon van haartjes, fijn dus.
Ik heb de lak nu 3 dagen op -waarvan ik 1 dag gewerkt heb- en alleen de nagelrandjes zijn een klein beetje weg, maar het bladdert niet af, dus het ziet er nog gewoon netjes uit. Natuurlijk ook een erg goed punt!
Alleen vind ik XXL shine een beetje hoog gegrepen, want ik heb wel nagellakjes met meer ‘shine’, hij glimt namelijk niet meer dan de normale nagellakjes.

Ik geef de nagellak op schaal van 1 tot 10 een 8,5!

ps. eigenlijk is het dezelfde kleur als het Barbie logo haha

Reacties (3)

 1. Polish-Gloss

  Jaaa super mooie kleur!!
  Die kleur zoek ik ook!:p

 2. Nadiaa

  Ooh, dat heb ik zelf nog niet ondervonden, maar ik zal het eens in de gaten houden!

 3. Anonymous

  misschien kan je melden dat de nagellak zich niet goed houd in het potje, ik heb hem denk ik nu een maand of 6 en heb er echt niks bijzonders mee gedaan, maar de nagellak is onbruikbaar geworden. erg jammer D: tenminste, van mij mag een nagellak wel langer dan een half jaar meegaan?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge