Header PosterCandy xSunkissed

PosterCandy

Ik kende het concept nog niet, maar toen ik een mailtje ontving over PosterCandy vond ik het meteen leuk! Van de week kreeg ik mijn PosterCandy binnen en ik laat hem vandaag aan jullie zien!

All the way from Australia is PosterCandy nu ook Nederland. PosterCandy is een manier om de foto’s van je Facebook pagina of Instagram op een leuke manier af te drukken. Je kiest zelf de foto’s die je wilt gebruiken en maakt daarmee een persoonlijke collage. De collage wordt afgedrukt op fotokwaliteit en kun je inlijsten in alle standaard lijsten. Zo deel je elke dag opnieuw de mooie, belangrijke en memorabele momenten in je leven en die van je familie en vrienden.

 

Ik had altijd een fotomuur in mijn kamer waar allemaal afgedrukte foto’s hingen, maar die waren best verouderd. Dus ik heb alles eraf gehaald en wit behang op die muur geplakt, maar ik miste toch iets met foto’s, maar ik wilde het niet meer zo vol maken. PosterCandy is dan een hele goede oplossing.

PosterCandy review xSunkissed

PosterCandy is echt super simpel om te maken en je krijgt er echt een heel leuk eindresultaat voor terug. Allemaal herinneringen aan de muur. Ik vond het gewoon al leuk om foto’s uit te zoeken en in te delen. Op de bovenstaande afbeelding zie je precies hoe het gaat, je klikt links een foto aan en zet die rechts in een vakje naar keuze. De foto’s links worden wazig als je ze gebruikt hebt, op die manier gebruik je nooit een foto per ongeluk dubbel.
Eindresultaat PosterCandy xSunkissed

Ik vind het ook een leuk cadeau idee en aangezien er verschillende prijsklassen zijn is er voor ieder budget wat. De goedkoopste is €9,95 en de duurste €49,95. Een collage van een bruiloft, met allemaal bruiloft foto’s. Of verschillende foto’s van het eerste jaar van een kindje, of gewoon allemaal random foto’s met je beste vrienden.
Ik zie al allemaal opties haha, maar heb deze keer gewoon allemaal verschillende foto’s van Instagram gehaald.

Mijn PosterCandy xSunkissed

 

En dit is hem dan! Mijn PosterCandy. Ik heb het 40×50 formaat en gekozen voor de optie met 42 foto’s en die kost €19,95.

Ga naar www.postercandy.nl en maak een account aan via Login.

– Selecteer een formaat
– Kies het aantal foto’s per poster
– Kies oriëntatie: landscape of portrait
– Kies je achtergrondkleur: zwart of wit
– En kies van welk account of locatie je foto’s wilt uploaden.

Ik kreeg de PosterCandy in een paar dagen binnen en de kwaliteit is erg mooi. Aanrader!

Ervaring PosterCandy xSunkissed

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (6)

 1. longchamp pas cher

  You definitely know methods to

 2. Evelien

  Aah, die is echt superleuk! Even de site opslaan, is misschien wel een leuke tip voor als ik m’n kamer opnieuw ga doen ^_^
  Evelien recently posted…Mijn Lush wishlist

  1. Nadiaa

   Ja leuk he, ook zo makkelijk te maken!

 3. Manon

  Ik vind het best leuk. Zo kan je al je leuek momenten vastleggen op een poster.

  1. Nadiaa

   Ja ik ben er ook blij mee!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge