Pretty shopping! TOV Essentials

Ik ben zo iemand die echt maanden kan twijfelen om iets duurders te kopen voor mijzelf.
In april was ik jarig en vroeg bonnen van een juwelier, zodat ik de armband die ik wilde kon kopen. Uiteindelijk had ik de bonnen voor iemand anders gebruikt en had ik zelf nog steeds niet dé armband. Deze week kon ik dan toch niet meer en heb ik de armband gekocht.

Het is een rosé gouden armband van het merk TOV Essentials. De variant die ik heb kost in de meeste winkels €129,-. Ik heb er 1 muntje aan, dat is een kwartje uit de gulden-tijd. Ik ben er echt super blij mee en heb er al veel complimenten over gehad!

Reacties (9)

 1. Anouk

  Ik heb dezelfde!

 2. Eugene

  Wauw wat mooi!

 3. pretty beauty land

  oh wauw! hij is echt super mooi!

 4. Anne vdh

  Oh wauuuuw hij is echt heel mooi!!
  Ben benieuwd hoe hij om je pols staat!:)

 5. Nadiaa

  Thanks, ik ben er ook zo blij mee!

 6. beautyforgirls

  Oeehh, heel mooi <3
  Liefs, xxx

 7. Pien

  Jaa heel mooi!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge