Primark nepwimpers xSunkissed

Budget Primark nepwimpers, hoe goed zijn ze?

Al een tijdje wilde ik graag nepwimper plukjes gebruiken, maar steeds kocht ik ze niet. Nu was ik laatst bij de opening van Primark Den Haag en daar zag ik ze liggen op de Beauty afdeling. Natuurlijk moest ik ze toen meenemen, so I did. En vandaag deel ik mijn ervaring met jullie!


In een pakje nepwimpers zitten 70 nepwimper plukjes, elk plukje bestaat uit ongeveer 8 haartjes . Er zitten 3 maten in, klein, iets groter en groot. Die kleintjes plak je het dichtst bij je neus, de middelste maat doe je in het midden en de grotere kun je aan de buitenkant plakken.

Primark nepwimpers xSunkissed.nl

Voor de review gebruikte ik de lijm die je bij het setje krijgt. Je zet de wimpers met behulp van een pincet, die moet je zelf hebben want die zit niet in het setje. Ik begon met mijn rechteroog, omdat ik rechts ben ging dat voor mij heel makkelijk, links ging daardoor wat moeilijker. Een gevalletje ‘oefening baart kunst’.

Primark nepwimpers xSunkissed
Op de foto zie je het verschil, de linker is met wimperstukjes en de rechter zonder. Het ziet er meteen veel voller uit.

Primark nepwimpers xSunkissed

Primark nepwimpers xSunkissed
Hier heb ik beide ogen bijgevuld met nepwimper plukjes, bij de reguliere nepwimpers zie je dat aan de bovenkant soms zitten. Bij deze zie je dat dus totaal niet, een eyeliner is dus niet nodig. Iets wat ik bij een hele nepwimper wel altijd doe.

Primark Nepwimpers xSunkissed
Dit is een foto van de zijkant, zoals je ziet vallen de nepwimpers totaal niet op en blenden ze heel natuurlijk met mijn eigen wimpers. Ik was die avond met vriendinnen en halverwege de avond vroeg ik ze naar mijn wimpers te kijken. Geen van hen was opgevallen dat ik nepwimpers had gebruikt, ook mijn moeder zag het pas toen ik het haar vertelde.

Primark nepwimpers xSunkissed
Ik heb per oog 6 plukjes erbij gezet en gekeken hoe het gedurende de dag bleef zitten. In de avond ging ik naar het theater en daarna ben ik uit geweest. Als ik bij het toilet was checkte ik mijn wimpers wel even, maar ze zagen er iedere keer perfect uit. Toen ik de wimpers na het uitgaan eraf wilde halen vond ik het minder leuk, de wimpers zaten heel vast en ik kon ze er niet makkelijk afhalen. Mijn make-up remover haalde alles weg, behalve de nepwimpers. Er voorzichtig aan trekken hielp ook niet veel, ik kreeg er een paar plukjes mee af, maar dat deed zeer. Uiteindelijk heb ik er een watje met tonic tegenaan gehouden en ze er uiteindelijk allemaal af getrokken, en dat deed dus nog wel een beetje zeer. Na verwijdering telde ik ze en ik miste alleen aan mijn linker oog 1 plukje. Die ik waarschijnlijk zelf niet goed heb geplakt omdat ik wat struggles had met die kant.

Primark nepwimpers xSunkissed

Ik ben dat niet gewend met de wimperlijm die ik normaal gebruik, dat het zeer deed. De lijm is dus wel heel sterk om de wimpers de hele dag goed op zijn plaats te houden, maar een gemakkelijke verwijdering vind ik ook wel belangrijk. Vandaar dat ik je toch aanraad om een tube wimperlijm van een goed merk te kopen en die te gebruiken. De wimpers zelf zijn namelijk heel mooi en blenden natuurlijk met je eigen wimpers.
Een setje met 70 wimperstukjes kost € 3,50 en dat vind ik een hele goede prijs. Ze liggen op de beauty afdeling in de Primark. Volgende keer neem ik zeker nog een setje mee!

Update: Ik kreeg op Twitter het berichtje van @Make_up_Rox dat de lijm bij wimper plukjes bedoeld zijn om ze meerdere dagen vast te plakken. Dit wist ik niet en stond ook niet op het doosje, maar nu weten we het hahaha

Reacties (5)

  1. Saskia

    Oeh het verwijderen klinkt niet zo fijn. Het ziet er wel ontzettend mooi uit!
    Saskia recently posted…Kletsartikel: Merry Christmas!

    1. Nadia

      Bedankt! Ik vond dat zelf ook haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge