Project positief xSunkissed

Project Positief

Op de blog van Dagmar Valerie zag ik haar Project Positief Tag staan en ik besloot hem over te nemen!
De vragen heeft Dagmar Valerie verzonnen, de antwoorden zijn natuurlijk van mij!

♧ Wat is je favoriete quote en waarom?
Ik heb niet een favoriete quote, maar ik ben wel gek op quotes. Uuuuuren kan ik rondkijken op Instagram #quotes of op WeHeartIt. Maar ik hou van quotes die waar zijn, of die ik in ieder geval geloof. Ik vind teksten als ‘Everybody is beautiful’ veel te cliché, ik vind quotes met een beetje een grapje leuker. ‘A tiger doesn’t lose sleep over the opinion of sheep‘.

Tiger sheep quote xSunkissed

♧ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik zou heel graag in het buitenland gaan wonen, in eerste instantie voor een paar maanden. Dan wil ik naar een land met meer zon uren per jaar, een blauwe zee/oceaan en palmbomen. Het liefst zou ik naar Ibiza gaan, ik vond de vibe daar zo fijn! Meer kun je daarover lezen in mijn Ibiza vakantie artikel. Een andere droom is dat ik full-time kan leven van mijn blog en van schrijven, ik vind schrijven heel leuk. Niet in de vorm van boeken, maar in de vorm van teksten voor websites, blogs of magazines. En dat kan natuurlijk vanaf elk plekje ter wereld met internet!

Ibiza stad xSunkissed Nadia Brander

♧ Wat betekent geluk voor jou?
Geluk, ja. Ik kan heel erg gelukkig worden van mijn blog. Schrijven over mooie producten, foto’s uitzoeken die ik ga gebruiken, daarna de reacties lezen etc. Naar events en daar meiden ontmoeten die dezelfde passie hebben als ik.  Maar ik word ook gelukkig van een avondje uit met mijn beste vriendinnetje of samen zijn met bepaalde personen.

♧ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn hondje Suky en mijn konijntjes Mimsy & Perry. Het zijn zulke leuke dieren en altijd vrolijk. Vooral Suky merkt het meteen als je verdrietig bent, en ze kan er echt niet tegen als je huilt. Dan springt ze op en komt ze meteen bij je hangen en knuffen. ♥ Van mensen kan mijn vriendinnetje Marleen mij altijd opvrolijken, zij is denk ik al 8 jaar mijn beste vriendin! En we hebben het altijd gezellig, ook als we elkaar een tijdje niet gezien hebben is het meteen goed.
Outfit xSunkissed

♧ Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Ik vind het niet zo erg als ik wakker word gemaakt voor leuke dingen, maar voor eten hoef je mij niet wakker te maken. I looooove sushi, maar in de nacht wil ik toch niet eten haha. Maak mij ook maar niet wakker voor een meeting met een interessant persoon, want dan wil ik er liever goed uitzien en niet als een sleepy girl zonder make-up en vogelnest haar. Maar voor een reisje wil ik er best in de nacht uitkomen! Oja, en vrienden mogen mij in de nacht wakker maken als er issues zijn, I’ll be there!

♧ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Dat heb ik wel vaak. Ik denk heel visueel en zie veel dingen dus meteen voor me. En ik heb ook een grote fantasie, dus in mijn hoofd gebeurt er nogal veel. Het komt dus ook best voor dat ik in mijn eentje zit te lachen. ( I know.) Maar nu ik dit typ denk ik dat mijn laatste lachbui gistermiddag op mijn werk was, ik was een beetje saai werk aan het doen en daar werd ik een beetje melig van. Het ging over een combinatie van Michael Kors schoenen en een topic van mannen met een voetenfetish.. yep. Misschien had je erbij moeten zijn.

♧ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Ik denk het behalen van mijn diploma voor mijn opleiding Journalistiek & Communicatie. De opleiding was in Utrecht en ik moest 4 uur per dag reizen om er te komen en ik ging altijd netjes heen. Ik was best een nerd want ik wilde altijd goede cijfers halen, ik vind een 7 matig, dus deed altijd wel mijn best. Maar ik heb ook faalangst dus de examens waren echt best pittig voor mij, met een black-out drama tijdens mijn presentatie over Amsterdam in het Spaans als dieptepunt. Ik wist niks meer en ik had het nog zo goed voorbereid, kende het hele verhaal uit mijn hoofd, had afbeeldingen verzameld en ik zat daar en het was weg. Gone. Uiteindelijk is het nog goed gekomen, na twee uur mocht ik opnieuw opkomen en is het goed gegaan. Ik heb zelfs twee tienen op mijn diploma waar ik niet mee pronk, maar wel heel trots op ben! Dus ik kan wel zeggen dat mijn diploma een prestatie is waar is trots op ben. *insert happy face*
Verder ben ik ook wel trots op mijzelf, ik ben veranderd als persoon. Als iemand mij niet blij maakt om mee om te gaan, iemand die negatief is, of iemand die liegt, dan kan ik daarmee breken. Ik heb geen mensen nodig in mijn leven die het niet beter maken. Soms is het jammer, want soms zijn het mensen die je eigenlijk niet wilt missen, waar je het steeds weer goed mee maakt, steeds een nieuwe kans. Maar dat kost veel energie en ik merk dat het soms gewoon beter is om dan gewoon te stoppen. (ik twijfelde of ik hier een artikel over moest schrijven)
geslaagd Nadia xSunkissed

♧ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Dat je vaker voor jezelf zou moeten kiezen, om terug te komen op wat ik hierboven vertelde over vriendschap. Maar dat je ook moet gaan voor dingen die je wilt doen en niet bang moet zijn voor de mening van anderen. Heb jij zin om een knalroze lippenstift naar school te dragen? Gewoon doen! Wil je ergens heen? Ga! (Ik wil wonen in Ibiza, maar ik probeer nog om mijzelf zover te krijgen dat ik in mijn eentje durf haha)

Lees hier de ingevulde tag van Dagmar Valerie. En voel je vrij om de tag over te nemen!

Reacties (5)

 1. Anniek

  Wat een leuke tag heeft Dagmar gemaakt zeg, en ook hartstikke leuk om jou antwoorden te lezen! En wat heb jij je studie met mooie cijfers gehaald zeg, daar mag je zéker trots op zijn :) Leuk dat je, in het verlengde van je blog, journalisitiek bent gaan doen, ik zit er zelf ook over te denken om zoiets te gaan doen!

 2. Dagmar

  Wauw wat een spannende droom, ik hoop dat je het op een dag kunt realiseren. Wat dapper en knap dat je hierover nadenkt, een grote stap die je leven flink zal veranderen. Echt heel mooi om je antwoorden te lezen, wat bijzonder dat je de tag hebt ingevuld. Het raakt echt en ik vind je boodschap die je wilt delen zo prachtig. Dankjewel voor het invullen, geweldig om te lezen <3 Liefs Dagmar
  Dagmar recently posted…Lucky List #10 – Polen, vloggen, H&M opening en Praag

  1. Nadia

   Aah wat een lieve reactie Dagmar, thaanks! xx
   Nadia recently posted…Project Positief

 3. Manon

  Je hebt hem heel mooi ingevuld!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge