Report Pull&Bear xSunkissed

Pull & Bear opening Amsterdam

Donderdagavond was ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de VIP opening van Pull & Bear in Amsterdam. Zoals gewoonlijk bij events heb ik weer voor jullie gevlogd!


Ik moest die dag trouwens eerst werken maar kon gelukkig een uurtje eerder weg om naar Amsterdam te gaan. Het begon om 18:00 en ik ben altijd nog wel iets minder dan een uurtje onderweg. Het was ook nog eens heel vies weer, harde non-stop regen en ook nog eens een flinke wind. En daar worden we niet knapper op haha. Van te voren had ik al afgesproken om Vera en Sharon te meeten in de winkel en uiteindelijk hadden we het erg gezellig met een hele blogvriendinnetjes groep. De winkel was erg mooi en veel groter dan ik had verwacht. Veel kleding wat echt helemaal mijn ding was. Leuke kleding, gezellige blogvriendinnetjes, goede muziek en knappe jongens met hapjes en drankjes. Do I need more?
Bloggers xSunkissed

Foto gemaakt door lieve Jiami

Nadat we de Pull & Bear bekeken hadden en allemaal wat geshopt hadden gingen we richting Rose’s Cantine, een Mexicaans restaurant waar we allemaal nog lekker gegeten hebben. Teske en Diana bleven achter om ook namens ons nog een toetje te eten, maar vanwege de trein ging ik samen met Sharon, Jiami en Lotte richting Amsterdam Centraal. Ik heb echt een hele gezellige avond gehad. Meer ga ik er niet over zeggen, bekijk mijn vlog en je ziet het allemaal!

Vergeet je niet te abonneren, it’s free.

Reacties (6)

 1. Nina

  Wat een leuke vlog heb je gemaakt. het lijkt me een leuke winkel!

 2. Marloes

  Leuke vlog! De winkel lijkt me ook erg mooi!
  Marloes recently posted…L’ oreal Sublime Bronze Express Pro Zelfbruinende Mist Spray

 3. july

  Leuke video schat! Ziet er gezellig uit x
  july recently posted…WINACTIE 200 subbies: Guess Seductive Eau de Toilette 75ml

  1. Nadia

   Dankjewel Rosan! Het was zeker gezellig
   Nadia recently posted…Pull & Bear opening Amsterdam

 4. Pamela

  Super leuk Nadia!! Wat een toffe winkel, maar jammer van het weer hè… Haha! Tot snel xx Pamela

  1. Nadia

   Gelukkig was het binnen zomers haha. See you soon!
   Nadia recently posted…Pull & Bear opening Amsterdam

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge