puma brasil xSunkissed

PUMA Brasil – Limited Editions

Met het WK in zicht komt Puma met twee limited edition geuren. Brasil Yellow voor vrouwen en Brasil Green voor mannen. Ik heb beide geuren ontvangen en ga ze nu aan jullie laten zien.

Op 12 juni begint het WK voetbal in Brazilië, het land van één van de vrolijkste culturen.  Puma probeerde de blijdschap als jouw team wint samen met de vrolijkheid van Brazilië te vangen in twee geuren. Eigenlijk bestonden allebei deze geuren al, Puma Yellow en Puma Green alleen zijn ze nu in een nieuw, Braziliaans jasje gestoken en zijn ze alleen deze zomer verkrijgbaar. De verpakking is nog steeds minimalistisch zoals we gewend zijn bij Puma, alleen staat er nu een gekleurd logo midden op het flesje met ‘Brasil’ en het Puma logo.
Puma Brasil xSunkissed

Tom Van Schelven heeft de nieuwe campagne geschoten en vertelt hoe hij hoopt dat PUMA fans zullen reageren bij het zien van de nieuwe reclame en de limited edition geuren:
“Ik hoop dat ze opwinding voelen en enthousiast worden om zelf ook actief te worden. Ik hoop dat ze echt de energie voelen die Brazilië, het merk PUMA en deze geuren uitstralen.”

Puma brasil for her xSunkissed
PUMA Yellow voor haar:
PUMA Yellow is een frisse, energieke geur die je een verkwikkend gevoel geeft en waarmee je de dag vol optimisme en energie begint. De geur opent met sprankelende, frisse en fruitige topnoten van bergamot en appel, vloeit vervolgens over in een prachtig boeket van verfijnde magnolia, luxueuze roos, schitterende viool en weelderige fresia en wordt afgesloten met sensuele basisnoten van Florentijnse iris, sandelhout en cederhout.

Puma brasil for him xSunkissed
Puma Green voor hem:
PUMA Green is ontwikkeld om jou ‘s ochtends te laten genieten van de natuurlijke kracht van de weelderige, aromatische groene akkoorden van deze geur. Hij opent met de verkwikkende frisheid van een waterakkoord, dat mooi wordt afgezet tegen de lavendel en de lelietjes-van-dalen in het hart. De heerlijke sensualiteit van vanille uit Madagaskar en wit cederhout volmaakt de geur.

Beide geuren vind ik erg subtiel, ze hadden van mij wel iets meer aanwezig mogen zijn. In de vrouwelijke variant zit een iets frissere touch dan in de mannen variant, maar beide vind ik wel lekker. Deze geuren zou je prima overdag kunnen dragen, voor de avond zou ik toch voor een zwaardere geur gaan.
Puma Brasil +bal xSunkissedIk zag ik de reclame folders dat je bij sommige winkels deze Puma bal erbij krijgt!

Beide geuren zijn al verkrijgbaar en kosten € 15,- voor 40ml.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. Manon

    Ben benieuwd naar de geur !!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge