Puma time to play review xSunkissed

Puma – Time to Play

Ik vind parfums één van de leukste producten om te reviewen. Ik ben altijd meteen benieuwd hoe ze ruiken, hoe de flacon eruit ziet en ik vind het geweldig om ze te fotograferen. Parfums hebben iets, je kunt een geur aan een beleving of een persoon linken en dat heeft een lipstick of een mascara toch niet echt. Vandaag twee Puma parfums in de review.
Puma is een merk wat staat voor sport en prestatie en ik vind dat hun parfums dat ook uitstraling. Er zitten nooit schattige of luxe elementen in de flacons, ze zijn altijd strak en to-the-point.  Zoals altijd zijn het weer twee geuren, een vrouwen- en een mannenvariant.
Puma time to play xSunkissed

De flacon van Puma Time to Play Woman is rond met een witte dop. De flacon is van kleurloos glas waar rode stippen op staan. De geur heeft een heel licht gele kleur. De flacon van Puma Time to Play  Man is vierkant met afgeronde hoeken en een grijze dop. De geur is heel lichtblauw/grijs van kleur. Bij de naam ‘Time to Play’ had ik toch een iets meer speels effect verwacht dan alleen deze stippen, maar daarbij zou dat misschien niet meer bij Puma passen.
Puma time to play xSunkissed

Hoe ruikt de vrouwelijke variant?
Topnoten: Dit parfum opent met rood fruit en sprankelende limoen. Verkwikkende noten van groene mango geven de geur zijn vrolijke karakter en bieden tevens een fijne twist.
Hartnoten: Het hart van de geur wordt gevormd door een vrouwelijk boeket vol kleurrijke bloemen. Zachte, trendy noten van roos en mooie lelieaccenten worden versterkt door exotische noten van de sprankelende tiarebloem.
Basisnoten: De basis van deze vrouwelijke compositie bestaat uit sensuele noten van crèmeachtig sandelhout en fijne ambernoten. Muskusnoten vervolmaken de geur en zorgen ervoor dat hij lang blijft hangen.

De geur is echt een frisse geur, fijn voor overdag, maar ik vind hem voor de avond weinig spannend. (Maar dan kun je natuurlijk de mannenvariant op doen ^^ )

Puma time to play man xSunkissed
Hoe ruikt de mannelijke variant?
Topnoten: De geur opent met een stoot energie: de frisse, knisperende topnoten van het regenakkoord en de sprankelende citruscocktail van limoen, citroen en bergamot worden aangevuld met fruitige noten van ananas.
Hartnoten: Hartnoten van koele grand vert basilicum en meloen, aangevuld met de stoere essence van galbanum, vervolmaken de verkwikkende opening van de geur.
Basisnoten: De frisheid van de geur contrasteert aangenaam met warme basisnoten, waarin we verfijnd cederhout herkennen, in combinatie met het rijke hars van ladanum. De basis van deze lang aanhoudende geur wordt gevormd door amber- en muskusnoten in combinatie met patchoeli.

Deze vind ik erg lekker, hij had voor mij alleen nog net iets meer aanwezig mogen zijn. Ik hou erg van geuren met muskus en patchoeli, dus dat ik deze lekker zou vinden was voor mij geen verrassing.

Puma time to play xSunkissed

Puma time to play xSunkissed

HET ASSORTIMENT*
PUMA TIME TO PLAY WOMAN:
Puma Time to Play 20 ml € 11,95
Puma Time to Play 40 ml € 18,95
Puma Time to Play  60 ml € 23,95
Shower Gel 150 ml € 7,95
Deo Aero Spray 150 ml € 7,95

PUMA TIME TO PLAY MAN:
Puma Time to Play EDT 25 ml € 11,95
Puma Time to Play EDT 40 ml € 18,95
Puma Time to Play EDT 60 ml € 23,95
After-shave lotion 60 ml € 14,95
Shower Gel 150 ml € 7,95
Deo Aero Spray 150 ml € 7,95
*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de retailer bepaald.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (7)

 1. Maaike

  Ben niet zo’n fan van Puma, maar dit lijkt me wel een lekker geurtje

  1. Nadia

   Mijn favoriet van Puma is een hele oude, Puma flowing haha
   Nadia recently posted…Puma – Time to Play

 2. Anne

  ben heel benieuwd naar dit luchtje!

 3. Kikki

  Leuk dat je ze mag testen! Ik ben benieuwd naar de geur!
  Kikki recently posted…5 Landen waar ik echt een keer heen wil

 4. Kim / Vintage & Beauty

  Wat leuk dat je deze mag testen! Ze klinken erg fijn.
  Kim / Vintage & Beauty recently posted…Lifestyle: Meet my favourite items

 5. Suzanne

  Wauw, mooi! Ik ben erg benieuwd naar de geur.
  Suzanne recently posted…currently loving #2

 6. Manon

  Mooie flacons ben best benieuwd naar de geur
  Manon recently posted…Very Me – Prep Me Perfect

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge