PUPA China Doll Collection

Volgende maand is het alweer herfst en daar horen herfstcollecties bij! De eerste die ik jullie ga laten zien is die van PUPA, de China Doll Collection.


In de collectie zitten 6 items, ik heb er 4 om aan jullie te laten zien.

Het potlood, de Triple-Purpose Eye Pencil kun je gebruiken als Kajal, Eyeliner en als oogschaduw. Ik heb de 37 Taupe Opulence, ik vind het een mooie kleur die bij veel ooglooks past. Het is een zachte kleur, die geeft dus een heel ander effect dan de blauwe.

Hiervan heb ik de paarse, het viel mij wel op dat de ergste glitters alleen op de bovenkant zitten als een overspray. De oogschaduw zelf is een stuk minder glitterig.
Ik ben van PUPA oogschaduw gewend dat ze goed kleur en pigment afgeven, deze viel mij helaas erg tegen. Ik heb 2 vegen over mijn arm gedaan en nog steeds kreeg ik dit kleine beetje kleur.

Ik heb kleur 02 Oriental Dark Violet en deze oogschaduws kosten €15,25.

Mijn favoriete lippenstift is er 1 van PUPA, dus ik was ook weer heel benieuwd naar de lippenstift uit deze collectie. Rapid Action Volume Enhancing Lipstick heet deze.

Mooie, luxe verpakking! Een minpuntje vind ik alleen dat je door de kleur op de dop kunt denken dat dat de lippenstift kleur is. Ik dacht namelijk dat ik een lichtroze had, dan kijk je wel even gek als je een donkerdere kleur tevoorschijn draait!

Zoals je op de swatch ziet is het weer een lekker, romige lippenstift waar je geen droge-lippen gevoel van krijgt. Wat mij opviel is dat er wel een echte ouderwetse lippenstift geur aan zit. Hij geeft wel een hele mooie kleur af.

De kleur die ik heb is 303 Pink Desire en kost €19,50.

De Glossy Nail Polish is er in 6 kleuren, we zijn van PUPA gewend dat de kleuren in 1x dekken en mooi blijven zitten, deze lak heeft tot mijn verbazing 2 laagjes nodig om mooi te dekken, maar is dan wel heel mooi van kleur.

In een flesje zit 5ml en deze kosten €6,25 per stuk.

Zoals je ziet weer een stel mooie producten!

Reacties (1)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge